Χρ. Πετσέλης: Υπάρχει υποψήφιος που επιλέγει να τα βάζει με τους δημότες και τους εργαζόμενους αντί για τους ισχυρούς

622
Χρήστος Πετσέλης. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Άργους Μυκηνών

Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επιλέγει να τα βάλει με τους δημότες και όχι με τους ισχυρούς. Η χθεσινοβραδινή του «παράσταση» ανήμερα της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, ήταν η απόδειξη πως μετά τις επαναλαμβανόμενες ήττες βρίσκεται σε vertigo!

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα «τερτίπια» της ΤΕΡΝΑ που στις αργίες υπολειτουργεί, επέλεξε να τα βάλει με τους εργαζόμενους της καθαριότητας, τον αντιδήμαρχο και τον Δήμαρχο που δεν άφησαν τα σκουπίδια στην πόρτα των δημοτών, διαφυλάσσοντας την δημόσια υγεία αλλά τα εναπόθεσαν για λίγες ώρες σε πρώην ανενεργή χωματερή έως και την επόμενη μέρα που η ΤΕΡΝΑ θα δεχόταν πάλι απορρίμματα.

Αντί λοιπόν να τα βάλει με την ΤΕΡΝΑ ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και πρώην αντιπεριφερειάρχης επέλεξε για άλλη μια φορά να τα βάλει με τον Δήμο που αναζητά λύσεις στα προβλήματα των δημοτών και προσπαθεί να εξασφαλίσει την δημόσια υγεία.

Ας μας απαντήσει: Θα άφηνε αυτός τα σκουπίδια μπροστά στα παράθυρα του κόσμου;

Δεν μας εντυπωσιάζει βέβαια διότι το ίδιο έπραττε και με τους χυμοποιούς που επιβάρυναν με τα λήμματα τους τον βιολογικό κι εκείνος καταφερόταν κατά του Δήμου με υπέρογκα πρόστιμα! Ως αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας αντί να βάλει πρόστιμα στους χυμοποιούς που ρύπαιναν την θάλασσα, καθώς ο βιολογικός δεν μπορούσε να επεξεργαστεί τον μεγάλο όγκο ακατέργαστων λυμάτων των χυμοποιίων, εκείνος επέβαλε υπέρογκα ποσά στον Δήμο!

Ο άνθρωπος που δεν κατάφερε να ανοίξει ένα εκλογικό κέντρο, διότι δεν είχε διαβάσει-κατανοήσει ούτε το ΦΕΚ, επιθυμεί να διοικήσει ολόκληρο Δήμο και μας κουνάει το δάχτυλο!

Στο παρελθόν μηνύθηκε από τον Δήμαρχο, για τα ψεύδη του και την προσπάθειά του να προκαλέσει τρόμο και ανησυχία στους πολίτες για την καταλληλότητα του νερού το οποίο μας καταδεικνύει πως είναι επιρρεπής στην συκοφαντία και την λάσπη.

Και όλα αυτά γιατί προσπαθεί να επιπλεύσει μετά τις επαναλαμβανόμενες ήττες που έχει υποστεί. Χωρίς την στήριξη του Παναγιώτη Νίκα κινείται ως αντάρτης εναντίον του Δημάρχου της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Καμπόσου αλλά και ακόμα χειρότερα εμπλέκει σε περιπέτειες και τους απλούς υπαλλήλους της καθαριότητας που δίνουν πάντοτε το 100% των δυνατοτήτων τους ώστε ο Δήμος να παραμένει καθαρός.

Δυστυχώς αντιλαμβανόμαστε για άλλη μια φορά πως είτε δεν γνωρίζει, πράγμα επικίνδυνο, είτε δεν τον αφορά το κοινό καλό μπροστά στο δικό του όφελος, πράγμα καταστροφικό!