Καλημέρα κ. Δήμαρχε (15 Αυγούστου)

483

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου

Είδες που η Παναγιά έκανε το θαύμα της και αντί να πέσουν να σε κατασπαράξουν όλοι, σου έδωσαν «συγνώμη υπό όρους»; Βέβαια η περιπέτειά μας δεν τελείωσε με αυτές τις σκατοκαταστάσεις που έφτιαξες. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί.

Όμως Δήμαρχε της καρδιάς Μου, είσαι σίγουρος πως πρέπει να σκαλίσεις το παρελθόν του Ορφανού και των συνεργατών του; Και ότι βρεις να το βγάλεις στον αέρα να συνεχίσει η βρώμα;

Δεν είναι καλύτερα να αρπάξεις την ευκαιρία (Θαύμα Παναγιά μου) που σου έδωσε ο Μάκαρης και να γυρίσεις και Εσύ τη σελίδα; Να κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο βρε δημαρχούκο. Μη μου τρίβεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη. Άστα να πάνε και να ξεχαστούν.

Και άκουσέ με για μια φορά, πάψε να κουβαλάς τους Νεοδημοκράτες υποψηφίους Σου όπου πηγαίνεις. Αγριεύονται που τους βλέπουν εκεί στην Πειραιώς και θα μας κάνουν κανένα χουνέρι.

Εκτός Δημαρχάρα Μου και έχεις κανένα σατανικό σχέδιο  στο μυαλό Σου, σαν αυτό που έκανες τρελλένοντας τους πάντες και αποσκοπείς στη διαγραφή τους για να ζητήσεις μετά εύσημα από το κόμμα σου.

Δήμαρχε της καρδιάς Μου, χρονιάρα μέρα που είναι σου εύχομαι τα καλύτερα.

Με την ελπίδα πως θα μπορέσεις να παρουσιάσεις άλλους δέκα υποψήφιους, έστω και παρακατιανούς, Σου εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Πάντοτε φανατικός θαυμαστής των μεθόδων Σου…

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, σκατομεταφορέας, Δήμαρχος.