Επίσκεψη του Δημ. Πτωχού σε Λυγουριό και Επίδαυρο. Συναντήθηκε με Eπαγγελματίες, Πολίτες και Δημοσιογράφους

113

Το πρωί της Παρασκευής  25 Αυγούστου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά», επισκέφθηκε το Λυγουριό.

Στο Κέντρο Υγείας, συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό. Στην λαϊκή αγορά, όπου περιόδευσε συζητώντας με τους πολίτες και τους παραγωγούς της περιοχής, “έπεσε επάνω” στον Δήμαρχο Τάσο Χρόνη.
Η περιοδεία του Δημήτρη Πτωχού συνεχίστηκε στη Δήμαινα, τη Νέα Επίδαυρο και την Παλαιά Επίδαυρο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους της Αργολίδας, στο ξενοδοχείο Αμαλία, και συζήτησε μαζί τους, σε χαλαρή ατμόσφαιρα, θέματα της Περιφερειακής Ενότητας, σκέψεις του για ένα σύγχρονο τρόπο διοίκησης της Περιφέρειας, ιδέες για μια καλύτερη επικοινωνία μεταξύ τους κ.α.

Κοινή αίσθηση των πολιτών που τον συνάντησαν και των δημοσιογράφων που συζήτησαν μαζί του ήταν πως πρόκειται για έναν ειλικρινή άνθρωπο. Ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι διαπίστωσαν πως έχει σύγχρονες αντιλήψεις, γνώση του Ευρωπαϊκού περιβάλλοντος και ότι είναι αποφασισμένος να κριθεί όχι από την απορροφητικότητα των κονδυλίων αλλά από την αποτελεσματικότητα των έργων που θα προωθήσει με Περιφερειακή αντίληψη.