Έχουμε συμφωνήσει για την από κοινού διοίκηση του Δήμου. Δεν φοβόμαστε μήπως μας απορροφήσει ο Δημ. Ορφανός

249

Το τρίτο μέρος της πολύ ενδιαφέρουσας και αποκαλυπτικής συνέντευξης που παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανάπλι εμπρός”, Κώστας Καράπαυλος, στο protagonistes.tv, αναφέρεται στα δεδομένα της συνεργασίας με την παράταξη του Δημ. Ορφανού σε περίπτωση εκλογικής νίκης.

«Δεν φοβόμαστε μήπως μας απορροφήσουν» δηλώνει ο Κώστας Καράπαυλος και αιτιολογεί «Έχουμε Θέσεις και Δύναμη να τις υπηρετούμε. Είμαστε παράταξη μεγάλων δυνατοτήτων».

Ο Κώστας Καράπαυλος, όπως θα δείτε και θα ακούσετε, θεωρεί φυσική την ύπαρξη συμφωνίας, αποφεύγει να αναφερθεί σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία όμως υπονοεί και εκφράζει την πεποίθηση ότι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Εκτός από το παρόν video (4 λεπτά) που αναφέρεται στα της συνεργασίας των δύο παρατάξεων και τους ρόλους προκαθορισμένους που έχουν συμφωνηθεί, https://protagonistes.tv/echoume-symfonisei-gia-tin-apo-koinou-dioikisi-tou-dimou-den-fovomaste-mipos-mas-aporrofisei-o-dim-orfanos/, μπορείτε να δείτε τις θέσεις του “Ανάπλι εμπρός” για τη μαρίνα και την εκβάθυνση του λιμένος Ναυπλίου ακολουθώντας τους κατωτέρω συνδέσμους:

Θέσεις για τη Μαρίνα του Ναυπλίου (3 λεπτά) στο σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/i-marina-nafpliou-den-tha-kataskevastei-yparchoun-kena-sti-meleti-kai-ti-symvasi/

Θέσεις για την Εκβάθυνση του λιμανιού (10 λεπτά) στον σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/karapavlos-i-ekvathynsi-tou-limaniou-exelichthike-se-fiasko-logo-anikanotitas-kai-astochias/