ΔΗΜ. ΠΤΩΧΟΣ: «Το όραμά μας είναι να κάνουμε μια Περιφέρεια πρότυπο μέχρι το 2028, σε όλα»

45

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, λίγο πριν από τη συνάντηση γνωριμίας που έκανε με τους δημοσιογράφους της Αργολίδας, αναφέρθηκε στην περιοδεία του στον Δήμο Επιδαύρου όπου επισκέφθηκε το Λυγουριό (Κέντρο Υγείας, Καταστήματα και Λαϊκή Αγορά), τη Δήμαινα, την Παλαιά Επίδαυρο και τη Νέα Επίδαυρο.

«Η περιοδεία έγινε σε ένα πολύ ωραίο παραγωγικό και ζεστό κλίμα» είπε ο Δημήτρης Πτωχός στις κάμερες που τον πολιόρκησαν και σε μόλις 60 λέξεις συμπύκνωσε τους στόχους του. «Ακούσαμε τις ανάγκες τους, τους προβληματισμούς τους, πράγματα που θέλουμε να έχουμε για τον προγραμματισμό μας για την επόμενη μέρα. Όπως έχουμε πει πολλές φορές η Πελοπόννησος πρέπει να κάνει ένα άλμα μπροστά. Το όραμά μας είναι να κάνουμε μια Περιφέρεια πρότυπο μέχρι το 2028, σε όλα, και προς την κατεύθυνση αυτή σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας».

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τις δηλώσεις του Δημήτρη Πτωχού στον σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/dim-ptochos-to-orama-mas-einai-na-kanoume-mia-perifereia-protypo-mechri-to-2028-se-ola/