Αυτό το κείμενο….ΔΕΝ διαβάστηκε ποτέ

121

Λεκτικές επιθέσεις- εκφοβισμό (bullying που λέτε και εσείς) και παρεμπόδιση, δέχθηκε χθες  ο Δημοτικός μας Σύμβουλος από τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο.

Επίθεση και εκφοβισμό γιατί προφανώς οι «δημοκρατικές» του ευαισθησίες δεν του επιτρέπουν να σεβαστεί την αντίθετη άποψη.

Παρεμπόδιση να κατατεθεί στα πρακτικά και να διαβαστεί η ΠΛΗΡΗΣ τοποθέτησή μας, καθώς και η ΠΡΟΤΑΣΗ μας για τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΒΙΛΑΕΤΗ και τον ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΤΣΗ, που ζητούσαμε να τιμηθούν στην Πρωτεύουσα του Δήμου μας.

Για την αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ σας παραθέτουμε το κείμενο που ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ χθες στο Δ.Σ.

 

                     «   ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

                         Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Θέματα 1 και 2 Ημερήσιας Διάταξης Δ.Σ. Πύργου

Η θέση μας-η ψήφος μας και στα 2 θέματα:

Η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη και της ΠτΔ στη Πόλη μας πράγματι αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός. Προφανώς μέσα στο πνεύμα αυτό θέλετε να τους κάνουμε επίτιμους Δημότες, με όλες τις επακόλουθες τιμές.

Αρχικά προσπαθούμε να θυμηθούμε τι ακριβώς έχουν προσφέρει στη Πόλη μας και δεν θυμόμαστε τίποτα.

Μήπως (για παράδειγμα) στις πρόσφατες πυρκαγιές έκαναν κάτι έμπρακτο;

Για τον Οικουμενικό Πατριάρχη αναφέρετε ως αιτιολόγηση πολλές φορές την Ορθόδοξη Πίστη μας και πόσο αυτός (κατά τη γνώμη σας) την υπερασπίζεται. Τότε γιατί κάνει ανοίγματα προς αιρετικούς,κινήσεις που είναι αντίθετες με τους Αποστολικούς κανόνες; Επίσης γιατί δίνει σαν δώρο το Κοράνι αντί να δώσει την Αγία Γραφή; Η Αγία Σοφία έγινε τζαμί επί των ημερών του και προτίμησε να κάνει τον διπλωμάτη, παρά να μείνει στις μνήμες μας ως στύλος της Ορθοδοξίας.

Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε ακόμα, αλλά αυτά φτάνουν για να αιτιολογήσουν την αρνητική μας ψήφο.

Για την ΠτΔ επίσης πολλά θα μπορούσαμε να πούμε, εφόσον μεγάλο είναι και το παρέλθον της.

Όμως μας αρκεί ότι  η κ. Σακελλαροπούλου, με τη λογική των περιστρεφόμενων θυρών, αφού έκρινε πρώτα συνταγματικά τα μνημόνια (που φτωχοποίησαν τον Ελληνικό λαό), μετά “μεταπήδησε” στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αρνητική η ψήφο μας και σε αυτό το θέμα.

Η πρόταση μας: 

Με αφορμή λοιπόν αυτά τα θέματα προτείνουμε το εξής:

Οι σχετικές πιστώσεις που θα βαρύνουν τον ΚΑΕ 00.6433.01 (Τιμητικές διακρίσεις-Αναμνηστικά δώρα-Έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών) για τα θέματα 1 και 2 να διατεθούν συνολικά σε:

α) Αναμνηστική μαρμάρινη πλάκα στο κέντρο της Πλατείας – μέσα στο συντριβάνι ίσως- στην οποία να αναγράφεται το όνομα του μοναδικού οπλαρχηγού της Πόλης Χαραλάμπη Βιλαέτη και των παλικαριών του, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους αγώνες τους και τον ηρωικό θάνατό τους.

β) Προτομή ή άγαλμα του ευεργέτη μας Ιωάννη Λάτση στο άνω μέρος της πλατείας και με προσανατολισμό το Κατάκολο.

Παρακαλούμε να μπει σε ψηφοφορία στο Σώμα η πρόταση μας.»

 

Υ.γ.Μην πλανάσθαι...Όλη αυτή η οργανωμένη επίθεση από ομίλους και εκδοτικά συγκροτήματα, πάντα σε συνεργασία με τους χορηγούς τους με δημόσιο χρήμα, έχει φυσικά μεγάλη σχέση με τις αποκαλύψεις που έχει προαναγγείλει και ήδη ξεκίνησε η ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ, σχετικά με τη ροή του χρήματος των δημόσιων ταμείων. Κάτι που φυσικά θα συνεχιστεί απρόσκοπτα (οι αποκαλύψεις και φυσικά τα …¨ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ¨ https://akromolio.gr/…)