Απέχουμε…Λέμε ΟΧΙ στα “περίεργα” συμφωνητικά, λέμε ΟΧΙ στον εκφοβισμό

309

                                    ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ-Δ.Τ.

                               Απέχουμε από το Δ.Σ της 10-7-2023

Ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας, απέχουμε από το Δ.Σ Πύργου. Ό λόγος είναι η επιλεκτική λεκτική επίθεση από τον απερχόμενο Δήμαρχο, με χαρακτηρισμούς και εξυπνακισμούς (που συνηθίζει ο λαλίστατος) στον Δημοτικό μας Σύμβουλο και μόνο σε αυτόν!!! (άραγε γιατί όχι στον έτερο Δ.Σ που μειοψήφησε; Φοβήθηκε μη τυχών χαλάσει η αγαστή συνεργασία των παρατάξεών τους που “όλοι το έχουν τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι”;)

Ο απερχόμενος Δήμαρχος και η απερχόμενη δημοτική αρχή και ΟΛΟΙ οι δορυφόροι της, καθώς και οι στρατιές άμισθων-έμμισθων και «παράπλευρων στρατηγών» τους, ευτυχώς έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα τους στείλουν οριστικά και αμετάκλητα στη λήθη. Αυτούς και την χαμηλή ποιότητα λόγων και πράξεων που υποβιβάζουν καθημερινά την εικόνα του Δήμου μας. Μέχρι τότε ας εξαντλήσουν τη ρητορική τους στα μικρόφωνα στα καλοκαιρινά πανηγύρια, που τους ταιριάζουν άλλωστε «γάντι» στην αισθητική τους, γιατί αυτή είναι η «ειδικότητα» τους.

α) Πανηγύρια (και οι ανάλογες «χορηγίες»- bonus στελέχωσης ψηφοδελτίου).

β) Αναθέσεις και μεταφορές κωδικών (ισχύει το ίδιο για τα  bonus στελέχωσης ψηφοδελτίου).

γ) Προσλήψεις μέχρι εξαντλήσεως του πάτου των Δημοτικών Ταμείων (και φυσικά στο βάθος πάντα… bonus στελέχωσης ψηφοδελτίου).

 

Ο έτερος λόγος αποχής είναι το ΘΕΜΑ 1 ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

«Λήψη απόφασης έγκρισης των όρων του ιδιωτικού συμφωνητικού
αναγνώρισης δοσοποίησης οφειλών προς το ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 367/2023 απόφασης – εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής

Εφιστούμε τη ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους!!!

Ένα θέμα που εισηγήθηκε ο κ. Αργυρόπουλος και αποδέχθηκε ο κ. Αντωνακόπουλος (και τα υπόλοιπα μέλη της συμπολίτευσης στην Ο.Ε) και ΑΠΟΔΕΧONΤΑΙ!!! χρέος 791.265,02 του Δήμου, σε μια ακόμα Πανελλήνια πρωτοτυπία αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Αίολες μελέτες- υπόγειες «φιλίες» – Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής που εμπλέκονται και στις δύο πλευρές του συμφωνητικού-Μελλοντικοί Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι (που πάλι εμπλέκονται κομματικά) και πλήθος άλλων πληροφοριών για το ζήτημα αυτό, μας κάνουν ιδιαίτερα καχύποπτους και το θέμα θα ψαχθεί σε βάθος….

Επ’ ουδενί δεν θα αφήσουμε να μας ρημάξουν τα Ταμεία για να μείνουν ζωντανοί υπόγειοι δίαυλοι επικοινωνίας ανταλλαγής ψήφων  και επ’ ουδενί δεν θα αφήσουμε να δεσμεύσετε τους πολίτες μας με ένα ακόμα ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, που ήρθε για να μείνει.

Δεσμευόμαστε ότι εφόσον συμμετέχουμε στην επόμενη Δημοτική Αρχή αυτό το «συμφωνητικό» θα ακυρωθεί και θα ζητηθούν ευθύνες ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ….

                                      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

  .