ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας: «κ. Δήμαρχε έχετε σκοπό να ταυτίσετε την προεκλογική σας εκστρατεία με αυτή της ΝΔ»;

120

Αυξάνονται οι αντιδράσεις Δημοτών και Φορέων μετά την ακατανόητα διχαστική και κομματική δήλωση της παράταξης του Δημ. Κωστούρου, με την οποία κατηγορούσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης και εξυμνούσε τον προεκλογικό αγώνα του Κυρ. Μητσοτάκη.

Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά, εν ενεργεία σύμβουλοι του απερχόμενου δημάρχου δεν κρύβουν την διαφωνία τους και τον κατηγορούν γιατί χρησιμοποίησε το όνομα της παράταξης χωρίς να τους ρωτήσει και οι οργανώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης τον εγκαλούν για κομματισμό.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας:

«Η παράταξη της συμπολίτευσης, “Ναύπλιο: Επόμενη Μέρα”, μάλλον μπέρδεψε τους ρόλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Κοινοβουλευτισμού. 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε παραπέμπει σε εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΙ και όχι σε «ανεξάρτητο»- έτσι όπως διατείνεται- δημοτικό συνδυασμό. 

Προφανώς ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει μια γνώμη μετά από ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός, όπως είναι η λαϊκή ετυμηγορία των εκλογών. 

Όμως η αντιγραφή δελτίων τύπου της ΝΔ….δεν αποτελεί και μεγάλη πρωτοτυπία!
κ. Δήμαρχε, δεν το έχετε καταλάβει βρισκόμαστε εκ νέου σε προεκλογική περίοδο. Από την πλευρά του θεσμικού σας ρόλου, θα τηρήσετε ίσες αποστάσεις αφήνοντας ανεπηρέαστο τον λαό να πάρει εκείνος τις αποφάσεις ή έχετε σκοπό να ταυτίσετε την προεκλογική σας εκστρατεία για την Δημαρχεία με αυτή της ΝΔ;

ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας»