Οι Αμαζόνες της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ στην πρωτοπορία του εκλογικού αγώνα

658
Μαριλένα Πουρούλα

Η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του υπ. Δημάρχου Κωνσταντίνου Μάκαρη απέκτησε ένα ακόμα όπλο αγώνος. Προχώρησε στην έκδοση εφημερίδας, με τίτλο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Η εφημερίδα παρουσιάζει τις θέσεις και την δράση της παράταξης. Αναφέρεται όμως και στα σκάνδαλα και τις αβλεψίες της δημοτικής αρχής Κωστούρου.

Μαρία Μαγγέλη και Χρυσούλα Σταθογιαννοπούλου

Τα θέματα που δημοσιεύονται, τα σχόλια που αναγράφονται και την διανομή των 6.000 αντιτύπων της έκδοσης στο Ναύπλιον και τις Δημοτικές Κοινότητες, τα έχουν αναλάβει οι ίδιοι οι υποψήφιοι της παράταξης.

Το πρώτο τεύχος, το μοίρασαν στην πόλη του Ναυπλίου 10 γυναίκες υποψήφιες, χωρισμένες σε ομάδες.

Κωνσταντίνα Γκιαούρη, με Αναστασία Δανοπούλου και Γεωργία Καστραντά

Η οδός Άργους, η Ενδεκάτη, η Ασκληπιού και όλη η Παλιά Πόλη περπατήθηκαν από  τις «Αμαζόνες της Νέας Εποχής». Οι υποψήφιες μοίρασαν εφημερίδες, μίλησαν για την παράταξη και τον Κώστα Μάκαρη, απάντησαν σε ερωτήσεις των Δημοτών και εξήγησαν το γιατί «αυτή η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει».

Δέσποινα Μανουσάκη Καλπάκα και Έλενα Χατζηνικολάου

Ο κόσμος υποδέχθηκε τις υποψήφιες του Κώστα Μάκαρη με χαμόγελα και καλή διάθεση, ενθαρρύνοντάς τις.

Λία Μπασιούρη και Μαρίνα Παναγή

Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας παρουσιάζει τις 25 πρώτες από τις γυναίκες υποψήφιες του συνδυασμού. Αναφέρεται στη φορομπηχτική πολιτική του απερχόμενου δημάρχου και στους τραμπουκισμούς που επιχειρήθηκαν προκειμένου να ψηφιστεί η αύξηση κατά 40% των Δημοτικών Τελών.  Παρουσιάζει την πραγματική εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου στο Τολό που χάνει την επισκεψιμότητα των 3ημέρων, του Σαββατοκύριακου και του Πάσχα. Καταγράφει τις πολυσυζητημένες εκδηλώσεις της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ για την Βασιλόπιττα και τη Γιορτή της Γυναίκας. Αναφέρεται σχολιογραφικά σε επίκαιρα θέματα και πρόσωπα του παρασκηνίου και τέλος, περιλαμβάνει τις θέσεις της Δημοτικής Παράταξης για το πρόβλημα των αδεσπότων καθώς και το Συμβόλαιο Τιμής του Κώστα Μάκαρη με τους Δημότες.

Στο  σύνδεσμο https://protagonistes.tv/oi-amazones-tis-neas-epochis-stin-protoporia-tou-eklogikou-agona/  μπορείτε να δείτε το video με στιγμιότυπα από τη δράση διανομής της εφημερίδας.