Ο χιονιάς της Μπάρμπαρα ήρθε και στην Αργολίδα. Που υπάρχουν προβλήματα

49

Η έναρξη των χιονοπτώσεων και στην Π.Ε. Αργολίδας επέφερε ακύρωση πλήθους προγραμματισμένων εκδηλώσεων. Μεταξύ αυτών Αποκριάτικες δράσεις στο Ναύπλιο, Ομιλία του Δαναού στο Άργος, αναβολή πολιτικής παρουσίασης του κόμματος ΝΙΚΗ στην Αργολίδα κ.α.

Η ένταση του φαινομένου στις ευρύτερες περιοχές Πελεή, Δίδυμα, Τραχειά, Κολιάκι, Αδάμι, Δερβενάκια, Αχλαδόκαμπο, Καπαρέλι,  Λίμνες και Αραχναίο, προκαλεί ανησυχία.

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας έχει επικεντρωθεί στα Δερβενάκια με εντολή να μην κλείσει για κανέναν λόγο η είσοδος της Αργολίδας και να διαφυλαχθεί ανοικτό το κεντρικό οδικό δίκτυο του νομού.

Και στους 4 δήμους, η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε να υπάρξει επέμβαση αν χρειαστεί στα σημεία των περιοχών που δέχονται την έντονη χιονόπτωση.

Η Τροχαία πραγματοποιεί έλεγχο των οχημάτων για αντιολισθητικές αλυσίδες και ενημέρωση των οδηγών για τα σημεία που υπάρχει έντονο πρόβλημα.

Να θυμίσουμε ότι προβλέπεται ακόμη και προληπτικός αποκλεισμός δρόμων αν χρειαστεί για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών.