Το πολιτικό σύστημα, που κυβέρνησε και εξακολουθεί να κυβερνά το Νομό Ηλείας, απέτυχε και με τη βούλα!

54
Χάρης Μιχαλακόπουλος. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύργου. Επί κεφαλής Δημ. Παρατ. ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Όλοι γνωρίζαμε και γνωρίζουμε ότι στον τόσο πλούσιο, από όλες τις απόψεις, αυτό τόπο κάποιοι τον κρατούν χαμηλά –πολύ χαμηλά, για να εξακολουθούν να έχουν τα πάντα.

Εδώ και δεκαετίες, λίγες δεκάδες επαγγελματίες-πολιτικοί και πολιτικάντηδες, μαζί με τους «δορυφόρους» τους, φροντίζουν πάντα να δίνουν από τίποτα-εώς ψίχουλα στους Ηλείους και να μοιράζουν με το σωρό τα «ΘΑ» και τα «ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ».

Η έρευνα της διαΝΕΟσις  είπε το αυτονόητο:

«Στο χαμηλότερο επίπεδο ευημερίας και ανάπτυξης η Ηλεία»

« Απειλές σε τοπικό επίπεδο μπορούν να προκύψουν από την αδυναμία αποτελεσματικής διακυβέρνησης ανάμεσα στα επίπεδα διοίκησης και τη συνεχιζόμενη ρύπανση των ακτών, την άναρχη δόμηση αλλά και την αδυναμία αποτελεσματικής συνεργασίας και κοινού βηματισμού σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.»

Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε…

Στις κάλπες πλέον πρέπει να φανεί η επιθυμία (ή όχι) των πολιτών για αλλαγή ή για τη παραμονή του Νομού Ηλείας στο πάτο των εξελίξεων.

Άπαντες δοκιμάστηκαν και όλοι απέτυχαν. Τα αποτελέσματα αυτής της διαχρονικής αποτυχίας, τα βιώνουμε όλοι με το χειρότερο τρόπο, στη φτωχή καθημερινότητά μας.

Το ότι έρχονται και ζητούν ξανά (και ξανά) τη ψήφο σας πρέπει να το πάρετε (οι πολίτες) ως κοροϊδία ή απλά ότι σας θεωρούν «εύκολους» πελάτες.

Η Ηλεία μας παραμένει ουραγός σε όλα. Χωρίς ΑΤΕΙ, χωρίς ΥΓΕΙΑ, χωρίς ΔΡΟΜΟΥΣ, χωρίς ΕΛΠΙΔΑ…

Άλλαξε και κυρίως ψήφισε νέους για να διαχειριστούν ή να ελέγχουν τα πράγματα. Για σένα-για τα παιδιά σου-για τα εγγόνια σου.

Για να μην συνεχίσει η Ηλεία να είναι ένα τσιφλίκι των λίγων και «πονηρών» πολιτικών μαυρογιαλούρων…

Χάρης Β.Μιχαλακόπουλους-Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου-Υπ.Βουλευτής Ηλείας με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου