Θα είναι η τελευταία μου εκπομπή για το 2022 στο SUPER TV

109

Το 2022 τελειώνει. Μαζί του τελειώνουν και οι εκπομπές μου στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER TV. Στο μεγάλο κανάλι της Πελοποννήσου, όπως συνηθίζω να λέω κάθε Δευτέρα στις 20.15, ξεκινώντας την εκπομπή Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Θα είμαστε πάλι μαζί το 2023. Με θεματολογία που εσείς μου υποδεικνύετε και προσκεκλημένους που εγώ διαλέγω. Ελεύθεροι ΟΛΟΙ, όσοι εμφανιζόμαστε, και χωρίς δεσμεύσεις. Με γνωστές τις απόψεις μου και με διαρκή προσπάθεια να είμαι χρήσιμος.

Σήμερα λοιπόν, στην τελευταία εκπομπή του 2022, στο πρώτο μέρος της εκπομπής θα φιλοξενήσω ΖΩΝΤΑΝΑ τα Πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Γαβρήλο και Παναγιώτη Ψυχογιό, και θα συζητήσω μαζί τους για την πιθανότητα να προκύψει από τις εκλογές μια κάποια «Κυβέρνηση Προοδευτικής Κατεύθυνσης» (όπως αρέσει στους αρχηγούς τους να λένε).

Στο δεύτερο μέρος, από τις 21.15 έως τις 22.00, ο Δημήτρης Καμπόσος θα είναι ο μεγάλος Πρωταγωνιστής.

Ο Αθλητής Καμπόσος. Ο ΛΟΚατζής Καμπόσος. Ο Αρχηγός της Φοιτητικής Παράταξης Καμπόσος. Ο Εφευρέτης Καμπόσος. Ο Επιχειρηματίας Καμπόσος. Ο Δημιουργός Δημοτικής Παράταξης Καμπόσος. Ο Δήμαρχος Καμπόσος. Ο Πρόεδρος των Αυτοδιοικητικών της Πελοποννήσου Καμπόσος. Το ξεχωριστό Στέλεχος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Καμπόσος. Ο Αντιδραστικός Καμπόσος.

(Για τον Αγωνιστή, τον Αποτελεσματικό, τον Πεισματάρη, τον Άνθρωπο, τον Πατέρα, τον Οικογενειάρχη, τον Αργείο και τον Έλληνα Καμπόσο δεν θα μιλήσουμε αυτή τη φορά. Επιφυλάσσομαι να τον απολαύσουμε, Θεού θέλοντος, το 2023).

Π.Ι.Δ.