Συνεδριακή Ημερίδα για την πόλη του αύριο

170

Για μία ακόμη φορά, η Δημοτική Παράταξη “Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική”, πρωτοπορεί και συγχρόνως αποδεικνύει πως δεν είναι όχημα προώθησης των φιλοδοξιών ενός προσώπου.

Οργανώνει μια Συνεδριακή Ημερίδα με θέμα «Η Πόλη του αύριο», όπου τα στελέχη της δημοτικής παράταξης θα εισηγηθούν συγκροτημένες απόψεις για τον τομέα που το καθένα είναι υπεύθυνο. Οι Τομεάρχες που θα παρουσιάσουν θεματικές εισηγήσεις είναι: Μελετιάδης Κωνσταντίνος, Λιώτης Δημήτριος, Καραγιάννη Μαρία, Σιέμπης Νίκος, Παπαντίνας Αχιλλέας, Γεωργόπουλος Γιάννης, Σιώζος Θεοχάρης, Κεκιτζόγλου Πέτρος, Βαλασίδης Χρήστος.

Γιάννης Κουριαννίδης

Αποποιούμενος την αρχή «Η παράταξη είμαι εγώ», την οποία πρεσβεύουν πολλοί (κατ’ όνομα) αυτοδιοικητικοί, ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Κουριαννίδης (εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος), δεν περιορίζεται στην προσωπική του ομιλία, ούτε και τις εισηγήσεις των τομεαρχών της παράταξης. Προσκάλεσε ως ομιλητές, με συγκεκριμένα θέματα προς ανάπτυξη και συμβούλους της παράταξης, με θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση μεταξύ των διαπιστευμένων συνέδρων.

Τα θέματα και οι ομιλητές είναι:

Αμασόγλου Κων/νος: «Ο θεσμός του Συνηγόρου του Δημότη»

Τσακνάκης Αθανάσιος: «Η πρότασή μας για τον Μυθολογικό Τουρισμό»

Καπλάνογλου Σταύρος: «Η πρότασή μας για τον Ζωολογικό κήπο της Θεσσαλονίκης»

Σαγιάς Γιώργος: «Αλυσίδες προσβασιμότητας –Ηπρότασή μας για την κινητικότητα των εμποδιζομένων ατόμων»

Δαλακλή Νατάσσα: «Η πρότασή μας για τη στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών»

Στην Συνεδριακή Ημερίδα της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, θα απευθύνουν χαιρετισμούς διακεκριμένοι Αυτοδιοικητικοί παράγοντες απ’ όλη την Ελλάδα.