Τάσος Γεώργας: «Αυτή η κυβέρνηση τόλμησε! Σπάσαμε κατεστημένα»!

161

Μπορεί η κομματική στρατηγική, εκπέμποντας φοβικά σύνδρομα, να απέκλεισε τους δημοσιογράφους από την συνεδρίαση υπό την προεδρία της Νίκης Κεραμέως, όμως, το protagonistes.tv εξασφάλισε μικρής διάρκειας video με τις εισηγήσεις του Προέδρου της Νομαρχιακής Παναγιώτη Ζαχαριά, του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας Φώτη Κολεβέντη, του πανεπιστημιακού και πολιτικού στελέχους Αναστάσιου Γεώργα και βεβαίως ένα τμήμα από τις παρεμβάσεις της Νίκης Κεραμέως.

Αναρτάμε σήμερα ένα από τα video αυτά, που κινείται προς την θετική κατεύθυνση της κριτικής  του κυβερνητικού έργου, Η χαμηλή ανάλυση των video οφείλεται στο ότι ελήφθησαν από απόσταση, με κινητό και… παρατύπως:

Το Πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, πανεπιστημιακός Αναστάσιος Γεώργας, στα τρία λεπτά της παρέμβασής του είπε όλα όσα αδυνατεί να φωνάξει το πολιτικό προσωπικό του κόμματος.

«Αυτή η κυβέρνηση τόλμησε», είπε ο Τάσος Γεώργας. «Είναι υποχρέωση όλων μας να την υποστηρίξουμε. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρήγαγε έργο μοναδικό. Συγκρουσθήκαμε. Σπάσαμε κατεστημένα, παράδειγμα στο χώρο της Παιδείας. Πρέπει να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό περιμένει ο κόσμος μας».

Ο Τάσος Γεώργας, απευθυνόμενος στη Νίκη Κεραμέως, της είπε: «Ο παραγωγικός πλούτος και η ιδιαιτερότητα της Αργολίδας επιτρέπει την σύνδεση της εκπαίδευση με την παραγωγή που σήμερα το υπουργείο σας προωθεί. Τολμήστε λοιπός. Να φτιάξουμε Γεωπονική Σχολή όπως το ζητάμε επί δεκαετίες τώρα».

«Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» κατέληξε χειροκροτούμενος.

Ολόκληρη η παρέμβαση του Τάσου Γεώργα στον σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/tasos-georgas-afti-i-kyvernisi-tolmise-spasame-katestimena/