Θάνος Πλεύρης: Συκοφάντης 2.000.000 Ελλήνων

251
Όψεις του ιδίου συστήματος

Ο Θάνος Πλεύρης που διορίσθηκε σαν (και όχι ως, για όσους γνωρίζουν ελληνικά) υπουργός Υγείας έκανε μία ακόμη από τις δηλώσεις που τον υποχρεώνει η θέση (και οι άνθρωποι) που του έδωσαν: «Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί έκαναν μια επιλογή που αποτελεί κίνδυνο για τους ίδιους και την κοινωνία» είπε ο ψυχρός εκτελεστής 5.000 εργαζομένων του τομέα υγείας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Μπορεί ο τέως βουλευτής του ΛΑΟΣ σαν υπουργός Υγείας να μας έχει βγεί “μάπα το καρπούζι” αλλά ως δικηγόρος είναι καλός. Και αφού ως δικηγόρος είναι καλός, υποθέτω πως γνωρίζει ότι με την δήλωσή του αυτή συκοφάντησε εκ προθέσεως 2.000.000  Έλληνες που για κάποιο λόγο παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Οι ανεμβολίαστοι κ. Πλεύρη, έχουν αποδεχτεί τον προσωπικό κίνδυνο και τις πιθανές συνέπειες, στο όνομα της ελεύθερης βούλησης. Αρνούνται όμως να αποδεχτούν ότι αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία καθώς, όπως είναι επιστημονικά αποδεκτό (και εσείς αποτελείτε απτό παράδειγμα) και οι εμβολιασμένοι νοσούν και επιπλέον μεταδίδουν τη νόσο.

Άρα, «προσκυνημένε υπουργέ», όπως σας αποκαλούν (δικαίως ή αδίκως) εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, «μάζεψε τα βρωμόλογά σου πίσω και πρόσεχε τι λες».

Εκτός και αν ο Κυρ. Μητσοτάκης σου έχει εμπνεύσει αίσθημα ασυδοσίας, ανάλογο με αυτό που αποπνέει και ο ίδιος. Στην περίπτωση αυτή… «έσσεται ήμαρ»!

Π.Ι.Δ.

ΠΗΓΗ ΔΗΛΩΣΗΣ: https://www.iefimerida.gr/ellada/tin-tetarti-i-eisigisi-arsi-maskas-stoys-exoterikoys-horoys