Ανδρουλάκης με Κατρίνη και Πουλά επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ»

128

Το Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» επισκέφθηκε χθες Παρασκευή, κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Νίκο Ανδρουλάκη. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης ο Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, ο Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Αργολίδος Ανδρέας Πουλάς και τα στελέχη του κόμματος Σπύρος Αδαμόπουλος, Γιάννης Βλασερός, Βούλα Γεωργάκη και Σωτήρης Ζώτος.

Το κλιμάκιο συνομίλησε με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και κατέγραψε την ισχυρή πίεση που δέχεται το ΕΣΥ εν μέσω του 4ου κύματος της πανδημίας και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι εργαζόμενοι σε αυτό προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες νοσηλείας στους ασθενείς.

Σε δήλωσή του ο Ανδρέας Πουλάς τόνισε: «Μακάρι και οι ΜΕΘ των νοσοκομείων της Περιφέρειας να λειτουργούσαν τόσο άρτια εξοπλισμένες και επανδρωμένες όπως οι ΜΕΘ του ΣΩΤΗΡΙΑ ώστε να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Δυστυχώς όμως με ευθύνη της κυβέρνησης αυτό δεν συμβαίνει».