«Στα τέσσερα»: Η φράση του Πάνου Καμμένου που έγινε επίσημη πολιτική του Κυρ. Μητσοτάκη

316

σχολιάζει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Απασχολημένοι να αναζητούν συμφωνίες με προστάτες και διαχειριστές του μέλλοντός μας, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Δένδιας δεν πρόσεξαν ότι στην Γερμανία της Μέρκελ, καταπατήθηκε βάναυσα και φανερά η Συμφωνία των Πρεσπών, εις βάρος της Ελλάδος φυσικά.

Αν είχαν κάνει τον κόπο να στείλουν τον εμπορικό μας ακόλουθο στην πρεσβεία της Βόνης, μέχρι την Έκθεση Τροφίμων και ποτών «Anuga 2021», που φιλοξενεί η Κολωνία (μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως), θα είχαν ίσως δει το περίπτερο του παράνομου κράτους της… Βόρειας Κύπρου με την επωνυμία «North Cyprus».  Στην ίδια έκθεση, που άνοιξε τις πύλες της το περασμένο Σάββατο και ολοκληρώθηκε προχθές, συμμετείχαν και τα Σκόπια, τα οποία αναφέρονται από τους διοργανωτές ως «Μακεδονία» σκέτο, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά στο «Βόρεια». Μάλιστα, η εταιρεία της οικογένειας του Ζόραν Ζάεφ Mama’s πωλούσε προϊόντα φτιαγμένα στη… Μακεδονία.

Μου φαίνεται πως εκείνη η περίφημη φράση του Πάνου Καμμένου, «στα τέσσερα», έγινε επίσημη πολιτική της κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη.