«Δεν γίνομαι δηλωσίας»! Απάντηση αυτοδιοικητικού σε κυβερνητική αυθαιρεσία

158
Χάρης Μιχαλακόπουλος. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύργου. Επί κεφαλής Δημ. Παρατ. ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Η απάντηση του Αυτοδιοικητικού Χάρη Μιχαλακόπουλου* στην απαίτηση της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου να αποκαλύψει προσωπικά του δεδομένα με πρόσχημα την ρύθμιση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, διαπέρασε αστραπιαία τον χώρο των Αυτοδιοικητικών ανά την Ελλάδα.

Οι κυβερνητικοί και δημοτικοί παράγοντες που κατέλυσαν τον χαρακτήρα της δημόσιας συνεδρίασης των αιρετών Δημοτικών οργάνων και αρνήθηκαν ακόμα και την ζωντανή μετάδοσή τους, μέσω των τεχνολογικών δυνατοτήτων που υπάρχουν, επιχείρησαν να σύρουν τους Δημοτικούς Συμβούλους σε ταπεινωτική υποβολή δηλώσεων όπου καλούνται να αποκαλύψουν απόρρητα προσωπικά στοιχεία  τους και να έρθουν σε διχασμό και σύγκρουση με τους συναδέλφους τους.

Προσωπική δήλωση Χάρη Μιχαλακόπουλου

«Με αφορμή το mail που έλαβα από την Γραμματεία του Δ.Σ με το οποίο καλούμαι να δηλώσω εγγράφως εάν είμαι ή όχι εμβολιασμένος για να ρυθμιστούν οι Συνεδριάσεις του Δ.Σ σύμφωνα με την ΚΥΑ που εκδόθηκε την 30-7-2021, έχω να δηλώσω τα εξής, ξεκαθαρίζοντας ότι η άποψη που εκφράζω είναι καθαρά προσωπική και όχι της Παράταξης ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ, την οποία και εκπροσωπώ.

Α) Στη δική μας παράταξη ΠΟΤΕ δεν τέθηκε θέμα εμβολιασμένου ή ανεμβολίαστου πολίτη, ούτε άλλαξαν οι προσωπικές μας σχέσεις με αφορμή ένα εμβόλιο. Ο καθένας στη παράταξή μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να κάνει ότι θέλει και να υποστηρίζει ότι θέλει για όλα τα ζητήματα που άπτονται της υγείας του και της γενικής υγείας. Μας ενώνουν οι κοινές μας αξίες σε κοινωνικούς αγώνες με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Β) Δήλωσα προφορικά στον Πρόεδρο (γραπτές δηλώσεις δεν κάνω -δηλωσίας δεν είμαι) ότι σέβομαι το άτομό του και τη θέση του, αλλά εγγράφως ΔΕΝ θα απαντήσω σε οποιαδήποτε θέμα που ΧΩΡΙΖΕΙ τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σε υπο-κατηγορίες, σύμφωνα με τη θέληση μιας Κυβέρνησης και των λοιπών πολιτικών κομμάτων που την καλύπτουν σε αυτό άμεσα ή έμμεσα. Αρνούμαι λοιπόν να νομιμοποιήσω με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ, μια ακόμα διαδικασία ΔΙΧΑΣΜΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Γ) Εγώ προσωπικά έχω κάνει όλα τα γνωστά -παραδοσιακά εμβόλια και επιπλέον λόγω στρατιωτικής ιδιότητας, ακόμα πιο πολλά. Αποδέχομαι το ρόλο τους στη Παγκόσμια Υγεία εφόσον πληρούν ΟΛΑ τα κριτήρια ΔΟΚΙΜΩΝ και ΧΡΟΝΟΥ και ΟΧΙ όπως έχουν ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΒΙΑΙΑ για την ΕΠΙΒΟΛΗ ενός σκευάσματος. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ, επίσης, τις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ που ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ή ΜΟΝΙΜΑ τους Νόμους και το Σύνταγμα της Χώρας μου και ΒΙΑΖΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ Παγκόσμια ιδανικά όπως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ –ΣΚΕΨΗΣ -ΠΡΑΞΗΣ. Δηλαδή όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα.

Παραμένω λοιπόν ΥΓΙΗΣ -ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και δεν διαχωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ με βάση ένα σκεύασμα. Τους διαχωρίζω με άλλα πολύ πιο σοβαρά πράγματα όπως είναι η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΕΘΝΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ».

                                                  *Ο Χάρης Μιχαλακόπουλος

είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πύργου (Ηλείας)

και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης

“ ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ”