Ελλάς 2004- Εράνη, αγωνίστηκαν για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών

81

Από το προσωπικό  fb  του  Γεώργιος Λεβεντάκης Δήμαρχος Τριφυλίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, του δημάρχου Τριφυλίας

Για ακόμα μία φορά, παίκτες της «χρυσής» Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, του Euro 2004, που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό, έδειξαν την ευαισθησία τους και έστειλαν το δικό τους ηχηρό «μήνυμα προσφοράς».

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, του φίλου και συμπαίκτη τους, σε μεγάλους αγώνες, αλλά και «δικού μας παιδιού», Νίκου Λυμπερόπουλου, έδωσαν το «παρών» και αγωνίστηκαν, για καλό σκοπό (συγκεκριμένα, για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών), με αντίπαλο την ομάδα της Εράνης Φιλιατρών.

Προβάλλοντας έτσι, με τον τρόπο αυτό, σε καιρούς δύσκολους, και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού.

Οι φίλαθλοι, όχι μόνο της πόλης των Φιλιατρών, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Τριφυλίας, στήριξαν αυτή τους την προσπάθεια και παρακολούθησαν μία εξαιρετική ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Εκεί, μαζί τους και μαζί μου, για να παρακολουθήσει το ξεχωριστό αυτό παιχνίδι, ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, από καρδιάς, το συμπατριώτη μας Νίκο Λυμπερόπουλο, τους «χρυσούς» πρωταθλητές Ευρώπης και τους παίκτες της Εράνης Φιλιατρινών, για τον υπέροχο, χθεσινό τους, αγώνα και το θέαμα, που μας προσέφεραν.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο, τον πρόεδρο της Εράνης Φιλιατρών και όλους όσοι συνέβαλαν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση.