Η ΔΥΝΑΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

104

Γράφει η Θέκλα Μεταξά….ερευνήτρια-αστρολόγος

Ο χρόνος κινείται γρήγορα, κυκλικά και ασταμάτητα, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Γρήγορα λοιπόν φτάσαμε στην Νέα Σελήνη του Μαΐου, στις 11 του μήνα, και ώρα 09.00 μ.μ.

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη, η Σελήνη στην κοσμική αστρολογία, συνδέεται με τον λαό, τον άνθρωπο, και την υγεία του. Η Νέα Σελήνη αυτή, έγινε στον Αστερισμό του Ταύρου, τον οποίον κυβερνά η Αφροδίτη. Η Αφροδίτη, όπως αναφέρεται στον Ορφικό της Ύμνο, είναι μήτηρ ανάγκης, είναι γενέτειρα θεά, και ως πλανήτης είναι ο δεύτερος ευνοϊκότερος. Ο Αστερισμός του Ταύρου συνδέεται με την διατροφή και με τα οικονομικά θέματα.

Σελήνη και Ήλιος, βρέθηκαν στις 21 μοίρες του Ταύρου, στην ακμή του 6ου οίκου, της Υγείας. Εύκολα λοιπόν συμπεραίνουμε ότι τα θέματα που θα απασχολήσουν τον κόσμο περισσότερο αυτόν τον καιρό, σχετίζονται με τα οικονομικά, με την διατροφή και με την υγεία. Με την Νέα Σελήνη όλα αυτά θα βρεθούν σε έξαρση. Το εξάγωνο του Ποσειδώνα με την Νέα Σελήνη και τον Ήλιο, μας προειδοποιεί ότι κάθε είδηση σχετική με αυτά τα θέματα, θα είναι παραποιημένη, και θα χρειάζεται μεγάλη έρευνα.

Ο Ερμής, κυβερνήτης του Μεσουρανήματος, δείκτης εξουσίας την στιγμή της έναρξης της Νέας Σελήνης, και η σχέση του με τους Δεσμούς της Σελήνης και τον Κρόνο, μας ενημερώνει πως η εξουσία έχει φτάσει στην τελική φάση εκτέλεσης ενός σχεδίου, που ακόμα χρησιμοποιεί διπλωματικούς τρόπους εφαρμογής του, αλλά που σύντομα θα εμφανίσει το αδυσώπητο πραγματικό πρόσωπό του.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, και ο Ουρανός στον ίδιο αστερισμό, προαναγγέλλουν ότι τα ψηφιακά νομίσματα θα φέρουν ανατροπές στο σύστημα χρηματοπιστωτικών συναλλαγών. Κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, και που τώρα επισπεύδεται. Η αποδοχή του βιασμού της ατομικότητας, έχει φτάσει στην κορύφωση της. Ο κόσμος όχι μόνο αποδέχεται τους δυνάστες του, αλλά τους στηρίζει κι όλας.

Την στιγμή που η Σελήνη ξεκινάει την νέα πορεία της στον Ταύρο, στον ωροσκόπο βρίσκεται ένας πολύ ενδιαφέρων αστέρας. Πρόκειται για τον Alwaid, το ε’ του αστερισμού του Δράκου, στο κεφάλι του Δράκου. Στα συμβάντα της Ν. Υόρκης στις 11-9-2001, με την κατάρρευση των δίδυμων πύργων, αυτός ο αστέρας ήταν παρών, κοντά στον Πλούτωνα. Ο αστέρας αυτός φέρνει απώλεια περιουσίας, βία, εγκληματικές ενέργειες και ατυχήματα.

Ένας άλλος αστέρας που ονομάζεται Botein, και κάποτε ανήκε στον αστερισμό του Κριού, βρίσκεται μαζί με την Νέα Σελήνη. Τα αστέρια του Κριού, τα τελευταία περίπου 300 χρόνια, έχουν μετακινηθεί στον αστερισμό του Ταύρου. Ο αστερισμός του Κριού αφορά το ιερό κριάρι που δώρισε ο Ερμής στον Φρίξο για να ταξιδέψει στην Κολχίδα. Τα τελευταία χρόνια που τα αστέρια του Κριού βρίσκονται στον Ταύρο, ο κόσμος μαστίζεται από επιθετικότητα, μετακινήσεις πληθυσμών, μεταναστεύσεις, επιδρομές και αλλαγές συνόρων.

Θα πρέπει να μας παρηγορεί το γεγονός, ότι λίγο μετά την Νέα Σελήνη, ο προστάτης Δίας, ξεκινάει μια νέα πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση που ενισχύει τις ιδιότητες του και την δυνατότητα εξουσίας του. Η σωτηρία είναι ένα δώρο που αφορά λίγους. Ο κόσμος τροφοδοτεί το καλό αλλά και το κακό. Η πλειονότητα έχει επιλέξει το δεύτερο, και είναι φυσικό, να πληρώσει για τα λάθη της.