Η εταιρεία Μητροσύλης ΑΕ διαψεύδει το ΣΥΡΙΖΑ για ανεύθυνες διαδόσεις περί εμφάνισης κρουσμάτων COVID -19 σε εργαζόμενους

154

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περί εμφάνισης κρουσμάτων SARS-COV-2 μεταξύ των εργαζομένων στις εταιρείες ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ (Ανυφί) και ΣΕΛΟΝΤΑ (Επίδαυρος), προκάλεσε ανακοίνωση των ιθυνόντων της εταιρείας ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ ΑΕ με την οποία χαρακτηρίζονται τα όσα την αφορούν ως ανεύθυνες διαδόσεις. Προς υποστήριξη των ισχυρισμών της η εταιρεία παραθέτει σειρά επιχειρημάτων:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ ΑΕ

«Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα, ανακοινώσεις και ανεύθυνες διαδόσεις, οι οποίες αφορούν στην λειτουργία της επιχείρησής μας και την εμφάνιση κρουσμάτων covid19 σε εργαζόμενούς μας, σας γνωρίζουμε τα εξής: 

Η εταιρεία μας, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στο προσωπικό και τους εργαζόμενούς της, τηρεί απαρέγκλιτα και με απόλυτη ακρίβεια όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και κανονισμούς. 

Η εταιρεία μας, βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Στους χώρους εργασίας τηρούνται όλες οι απαραίτητες προβλέψεις και οι εργαζόμενοί μας έχουν υποβληθεί σε όλους τους αναγκαίους ελέγχους και τεστ από τον ΚΟΜΥ. 

Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται, σκοπό έχει την παραπληροφόρηση, την κακώς εννοούμενη πολιτική εκμετάλλευση και προκαλεί αδικαιολόγητη ανησυχία.

ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ ΑΕ»