ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ – Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

172

Γράφει η Θέκλα Μεταξά…ερευνήτρια-αστρολόγος

Όπως έχω γράψει επανειλημμένα, ο τελευταίος μήνας της χρονιάς, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, αλλά και ολόκληρη αυτή η χρονιά, βάζει τις βάσεις για τη ζωή του πλανήτη, για τις επόμενες δεκαετίες, ίσως και αιώνες.

Τα γεγονότα του Δεκεμβρίου χρήζουν μεγάλης προσοχής, και καθημερινά, τα ουράνια σώματα μας προειδοποιούν και μας ενημερώνουν για τις εξελίξεις, εφ’ όσον η αλήθεια αποκρύπτεται επιμελώς, και η παραπληροφόρηση και η παραπλάνηση βασιλεύουν. Ο ουρανός είναι ο καθρέφτης μας, εκεί θα δούμε την αντανάκλαση των γεγονότων, εκεί θα βρούμε την αλήθεια.

Το κορυφαίο γεγονός του Δεκεμβρίου, αλλά και ολόκληρου του 2020, θα συμβεί την 21η, με την σπάνια σύνοδο Δία – Κρόνου. Ίσως φανώ υπερβολική, αλλά πιστέψτε με, αυτό το ουράνιο συμβάν, καθορίζει την τύχη του πλανήτη για πολλά χρόνια……

Οι δυο πλανήτες θα συναντηθούν στην 1η μοίρα του Υδροχόου, και η φωτεινότητα τους θα είναι ασυνήθιστη. Προπομπός της συνόδου Δία – Κρόνου που συμβαίνει ταυτόχρονα με το χειμερινό ηλιοστάσιο, είναι η ολική έκλειψη Ηλίου, της 14ης Δεκεμβρίου.

Είχα γράψει και παλιότερα, ότι αυτή η έκλειψη θα γίνει στο ζώδιο του Τοξότη, στον οίκο της υγείας, με ταυτόχρονη ευθυγράμμιση 3 πλανητών στο ίδιο ζώδιο. Θα υπάρχει ένας δυνατός Άρης στον οίκο της εξουσίας, και ένα δηλητηριώδες αστέρι μαζί με την έκλειψη. Θα κυριαρχεί ο φόβος, και τα θέματα της υγείας θα είναι στο προσκήνιο όσο καμιά άλλη φορά. Απειλές, φοβέρες, περιορισμοί, εξαναγκασμοί, πιέσεις για εμβολιασμό, και ίσως ακόμα μια μεταλλαγμένη μορφή ιού. Δεν αποκλείεται όμως, κάποιο γεγονός που συνδέεται τόσο με την υγεία, όσο και με την πολιτική, να συντελέσει στην ανατροπή της αντιμετώπισης του προβλήματος.

Το ζώδιο του Τοξότη έχει σχέση με τον «Δάσκαλο», εκείνον που μας μαθαίνει, μας ενημερώνει, μας φωτίζει. Το γράφημα του ζωδίου είναι ο Κένταυρος Χείρων, ο σοφός θεραπευτής, ο αθάνατος, ο δάσκαλος ηρώων και ημιθέων. Θεωρείται «σιδερένιο»  ζώδιο, όχι ήπιο, όχι μειλίχιο, όχι δεν χαρίζεται, τιμωρεί όταν πρέπει. Ότι γεννηθεί σ’ αυτήν την έκλειψη, δεν θα έρθει για να δώσει άφεση αμαρτιών, θα έρθει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, με «σιδερένιο βέλος», σαν τον Κένταυρο. Ότι γεννηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, θα ενισχύσει τη φωτεινότητα της συνόδου Δία – Κρόνου, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε γήινο υλικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τους Μετωνικούς κύκλους, για τους οποίους έχουμε μιλήσει και παλαιότερα, κάθε 19 χρόνια επαναλαμβάνεται μια έκλειψη με παρόμοια γεωμετρία. Αν γυρίσουμε 19 χρόνια πίσω, και φτάσουμε στον Δεκέμβριο του 2001, θα δούμε ότι και τότε είχε συμβεί μια όμοια έκλειψη Ηλίου, στο ζώδιο του Τοξότη, με ευθυγράμμιση πολλών πλανητών και πάλι. Το κυριώτερο γεγονός που σημάδεψε τόσο εκείνη τη χρονιά του 2001 όσο και τις επόμενες χρονιές, μέχρι τις μέρες μας ήταν το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου  και ο πόλεμος που ακολούθησε.

Οι άνθρωποι χωρίστηκαν σε δυο κατηγορίες. Οι δυο μονομάχοι, Δίας και Κρόνος,  απέκτησαν οπαδούς, οι μεν αφυπνισμένοι τάχτηκαν με το Φως, οι δε εν ύπνω, με το Σκότος. Ο Πόλεμος ξεκίνησε από …..ψηλά, και μεταφέρθηκε στον πλανήτη μας. Η κορύφωση του Πολέμου θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου. Ενισχύστε το Φως, γιατί το Σκότος επιδιώκει να απλωθεί παντού…………