Αποφασίστε επιτέλους κ.Πρωθυπουργέ. Να ακούμε τους γιατρούς ή να υπακούμε σε πολιτικούς και (μεγάλο)δημοσιογράφους;

262
ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος….

Έχω γράψει κατά επανάληψη στο παρελθόν ότι στο θέμα της επιδημίας του con-19, το μεγαλύτερο λάθος της Κυβέρνησης ήταν ότι απέτυχε να πείσει το λαό για το δικό της «δίκιο». Δηλαδή για τον τρόπο που ήθελε ή πήρε εντολή να διαχειριστεί την κατάσταση.

Το να φτάνει ένας αιρετός (ο Πρωθυπουργός) να αποκαλεί ψεκασμένους τους ψηφοφόρους δείχνει σημάδι πολιτικού πανικού.

Μια στρατιά «ειδικών» και πολλά εκατομμύρια ευρώ προσπάθησαν να πείσουν το λαό για την κρισιμότητα της κατάστασης και να προπαγανδίσουν το ορθών των πάντα εφήμερων και όχι διαχρονικών και αποφασιστικών αποφάσεων της πολιτικής ηγεσίας.

Βλέποντας τις αντιδράσεις και τα αποτελέσματα προφανώς απέτυχαν. Απέτυχαν γιατί οι ίδιοι έλεγαν και αναιρούσαν τον εαυτό τους μέσα σε λίγες ημέρες.

Θεοποιούσαν και εργαλειοποιούσαν τον Π.Ο.Υ. και μετά (που δεν βόλευε) τον πετούσαν στον Καιάδα.

Έπαιρναν μέτρα κατά εντολή της Ε.Ε και ποτέ δεν σκέφτηκαν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Πατρίδας μας και τη βάση της οικονομίας μας.

«Τάπωναν» τη χώρα και αμέσως μετά (ελέω τουρισμού και εσόδων) προσπαθούσαν να την ανοίξουν, χωρίς όμως να κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες (μη πω εκατομμύρια) rapidtest, ώστε να ελέγξουν πλήρως τη διασπορά έγκαιρα, προτίμησαν τα πολύ χρονοβόρα μοριακά. Οι ελάχιστοι που διεγνώσθησαν θετικοί μέχρι να απομονωθούν είχαν τουλάχιστον για 48-72 ώρες κοινωνική ζωή και έσπερναν τον ιό. Κάπως έτσι χάθηκε η μπάλα. Από εμμονές και τεράστια οικονομικά συμφέροντα των Κυβερνώντων που απέδειξε ότι το ρητό «πρώτα η υγεία» ήταν αέρας κοπανιστός μπροστά στα στενά τους οικονομικά συμφέροντα και τις πολιτικές αλυσίδες που τους έχουν δεμένους από την αλλοδαπή.

Και φτάσαμε στο περιβόητο εμβόλιο!

Φυσικά, για να μην χαλάσουμε το γούρι μάλλον των πολιτικών «περίεργων» αποφάσεων, η πολιτική ηγεσία παράγγειλε και δέσμευσε εμβόλια πριν ακόμα αδειοδοτηθούν ή αξιολογηθούν, βάζοντας όλους μας σε σκέψεις γιατί αυτή η πρεμούρα σε συγκεκριμένη εταιρία κλπ.

Μετά η πολιτική ηγεσία άρχισε πάλι τα περίεργα μηνύματα προς το λαό (πάντα με τη συνδρομή και την «αφιλοκερδή» προπαγάνδα σχεδόν του συνόλου των ΜΜΕ).

«Η υποχρεωτικότητα είναι αντισυνταγματική και παράνομη, αλλά όποιος δεν το κάνει θα αποκλειστεί σχεδόν από το σύνολο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και παροχών»… Στη λαϊκή γλώσσα αυτό λέγεται: « Εάν δε κάνεις εμβόλιο βρες βουνό να μείνεις»….

Τα μηνύματα από τον Ιατρικό κόσμο της χώρας, αλλά και παγκόσμια, είναι μια γενική επιφυλακτικότητα-άρνηση στον εμβολιασμό, λόγω της πολύ γρήγορης εφαρμογής του στο γενικό πληθυσμό. Η συνήθης έρευνα 5-10 ετών για κάθε εμβόλιο (ελέγχει τις παρενέργειες και τις μεταλλάξεις) έγινε 6-10 μήνες. Ήδη άσχημα αποτελέσματα έχουν φανεί (όσο και εάν προσπαθούν να τα θάψουν τα ΜΜΕ Παγκόσμια).

Στο Σικάγο (που πρωτοξεκίνησε η εφαρμογή του ίδιου εμβολίου που έτρεξε να κλείσει η Ελληνική Κυβέρνηση μη χάσει το κελεπούρι) σταμάτησε ο εμβολιασμός όταν εμφανίστηκαν άσχημες παρενέργειες.

Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις:

«Τα αλλεργικά συμπτώματα που παρουσιάστηκαν ήταν σοβαρά: ένας εκ των ασθενών τα παρουσίασε λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου και αυτά ήταν πρήξιμο στη γλώσσα, δυσκολία στην αναπνοή ενώ ένας άλλος που νοσηλεύτηκε στην εντατική είχε έντονη καρδιακή αρρυθμία.»

Το μόνο που μας έμεινε πλέον να δούμε σε αυτό το τόπο είναι, τους δημοσιογράφους και τον Πρωθυπουργό να αποκαλούν και τους Ιατρούς ψεκασμένους….

Ως επίλογο να αναφέρω ότι πληθαίνουν οι φωνές νοσοκομειακών γιατρών, νοσηλευτών, στρατιωτικών, ερευνητών, στη χώρα μας που δηλώνουν άκρα επιφύλαξη ώς προς την εγκυρότητα….Οσμίζομαι ότι θα εξαφανιστούν σύντομα από το χάρτη της ενημερώσης, πολύ απλά γιατί “είναι πολλά τα λεφτά Άρη”….