ΚΡΥΦΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ

89

Γράφει η Θέκλα Μεταξά ερευνήτρια-αστρολόγος….

Δεν ήταν μόνο η έκρηξη, δεν ήταν μόνο οι νεκροί, δεν ήταν μόνο οι ζημιές.  Έχει μέλλον η ιστορία. Η έκρηξη στη Βηρυτό, σηματοδοτεί μια σειρά από γεγονότα που θα φανερώνονται εν καιρώ, και που θα προκαλούν τον ίδιο πόνο και την ίδια απόγνωση.

Οι ειδήσεις που θα μαθαίνουμε στο άμεσο μέλλον θα διαδέχονται η μια την άλλη με ραγδαίο ρυθμό, αλλά εκείνα που δεν θα μαθαίνουμε θα είναι περισσότερα και πιο σημαντικά.

Κεραυνός εν αιθρία η έκρηξη; Όχι, κάποιοι το γνώριζαν εδώ και αρκετό καιρό,  άρα δεν ήταν ατύχημα.

4 Αυγούστου 2020. Δυο μέρες πριν την 6η Αυγούστου, ημέρα που πριν 75 χρόνια μια παρόμοια έκρηξη κατέστρεψε κάποια άλλη χώρα, και έφερε το θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους. Πώς ένιωθαν τότε οι «ζωντανοί» που συνέχισαν να ζουν σ’ αυτά τα χώματα; Πόσοι πέθαναν από μόλυνση; Πολυσυζητημένο το θέμα. Έτσι θα νιώθουν τώρα και οι «ζωντανοί» του Λιβάνου. Να το καταλάβουμε. Είμαστε μάρτυρες της διάλυσης του πλανήτη.

Η αρχή έγινε από τον αέρα. Ο δολοφόνος κατέβηκε από τον ουρανό. Η έκρηξη δεν ξεκίνησε από τη γη. Έτσι λένε τ’ αστέρια. Φυσικά, ήταν προσχεδιασμένο. Φυσικά συμμετείχε η γη, η φωτιά και το νερό. Ένας από τους αφορισμούς του Πτολεμαίου αναφέρει πως όταν ένα αστέρι βρίσκεται μαζί με τον Ήλιο, τότε η δύναμη του μεγαλώνει. Ο Ήλιος που συμβόλιζε τον ανοιχτό εχθρό, είχε περάσει από το αστέρι Giansar, που η Εβραϊκή αστρολογία αποκαλεί «ο τιμωρημένος εχθρός». Ανήκει στον αστερισμό του Δράκου. Ο συγκεκριμένος εχθρός, ένιωθε στερημένος, τιμωρημένος, δεν του είχαν δώσει τα εδάφη που απαιτούσε.

Έχουμε και μυστικούς εχθρούς, που τώρα πια δεν κρύβονται. Στον 12ο οίκο βρισκόταν με όλη τη μεγαλοπρέπεια της η Κρόνια κυριαρχία. Οι εχθροί των ανθρώπων, οι εχθροί του πλανήτη, τα παιδιά του Ερέβους.

Η σκληρή όψη αντίθεσης ανάμεσα σε Κρόνο και Ερμή, που εμφανίστηκε με την Πανσέληνο της 3ης Αυγούστου, έπαιξε κι εδώ σημαντικό ρόλο. Το τετράγωνο του πύρινου Άρη με το Δίκαιο Δία, έδειχνε το πλήγμα στην οικονομία.

Το τρίγωνο του Ποσειδώνα (μόλυνση, φάρμακο, χημικό) με το Μεσουράνημα (Σκορπιός-ύπουλο δάγκωμα) δείχνει πόσο πολύ αποδεκτό ήταν από τους ισχυρούς αυτό το σχέδιο. Και όταν λέμε «ισχυροί» δεν εννοούμε την κυβέρνηση του Λιβάνου, αλλά εκείνους που κυβερνούν τους κυβερνήτες και βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας, που παραμένει άγνωστη για τους πολλούς.

Ο Άρης που είναι παντοδύναμος στον Κριό, και κάνει τριγωνική όψη με τον Ήλιο, πύρινοι και οι δύο, είναι ο γείτονας. Να μην εμπιστευόμαστε τους γείτονες.

Ο Ερμής εκείνη την ώρα βρισκόταν στην τελευταία αναιρετική του μοίρα στον Καρκίνο, και κυβερνούσε τον οίκο του θανάτου. Μαζί του βρισκόταν το αστέρι Menkalinan του Ηνίοχου, που όπως έλεγαν οι αρχαίοι κουβαλάει καταστροφές και βίαιο θάνατο.

Με το φως της μέρας ο Κρόνος με τον Πλούτωνα πέρασαν από τον ωροσκόπο και εγκαταστάθηκαν στον 12ο οίκο της απώλειας, σημάδι πως κάτι τραγικό θα συμβεί. Πείτε τους Κρόνιους, πείτε τους ΚΑΜΠΑΛ, πείτε τους ερπετά, ή όπως αλλιώς θέλετε, για τους ίδιους πρόκειται, δρουν φανερά, στο φως της μέρας, και ακόμα έχουν δύναμη να χειρίζονται τα πράγματα όπως θέλουν. ΑΚΟΜΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.