Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό για το μεταναστευτικό από τον Γιώργο Νταβρή

273

Γράφει ο Γιώργος Νταβρής…. Αντιπτέραρχος (Ε.Α) Αξιωματικός Ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας και τέως Βουλευτής Αχαΐας.

Αξιότιμε Κ. Πρωθυπουργέ,

Εδώ και αρκετές εβδομάδες τώρα, αρκετοί από εμάς που σας στηρίξαμε επιμένουμε ότι το σχέδιο «Στεφανή» για τους λαθρομετανάστες στα νησιά  και όχι μόνο είναι και «ανεφάρμοστο» αλλά κυρίως «Εθνικά επικίνδυνο».

Αυτό που συνέβη πριν λίγο στην Χίο (τον συμπαθή κ. Μηταράκη) είναι σχετικά «ήπιο» και μάλλον είναι η αρχή και άλλων «διαφορετικών όμως » γεγονότων διαμαρτυρίας οι οποίες όμως θα έχουν κυρίως κίνητρο την επιβίωση των τοπικών κοινωνιών.

Κ. Πρωθυπουργέ, δεν τρελλάθηκαν οι άνθρωποι που στήριξαν  τον κ. Υπουργό και την Ν.Δ.

Εκτιμώ ότι θα υπάρξει πολύ σύντομα ισχυρή και ίσως ανεξέλεγκτη κοινωνική αναταραχή. Όχι βέβαια μόνο στα νησιά, αλλά και σε όλη την επικράτεια..

Η αλλοίωση του κοινωνικού ιστού είναι σχέδιο, ο Λαός το αισθάνεται, το νοιώθει, το βλέπει…

Ακούστε λοιπόν και τον λαό! Ακούστε τους Έλληνες!

Δεν είναι τσιπροβαρουφάκηδες όλοι αυτοί… όλοι εμείς… (Δεν πιστεύουμε ότι είμαστε Αφρικανοί, ούτε ότι είμαστε μοναχοφάϊδες).

Σας στηρίξαμε Κ. Πρωθυπουργέ για να επιστρέψει η ζωή μας στην κανονικότητα. Αυτή όμως όχι μόνο δεν επέστρεψε, αλλά διαλύεται καθημερινά με τις τεράστιες ανεξέλεγκτες αφίξεις νέων «μεταναστών». Φαίνεται ότι θα διαλυθεί τελείως αν ιδρυθούν οι μουσουλμανικές πόλεις (τύπου Stefani) των 10.000 αλλοθρήσκων στα κύρια νησιά του Αιγαίου μας και όχι μόνο…

Κ. Πρωθυπουργέ, αυτή δεν είναι λύση, είναι «εθνικό χαρακίρι».

Λυπάμαι που το είπα και το λέω, μα αυτή είναι η άποψή μου η οποία συμπίπτει με αυτό που ζουν, νοιώθουν και πιστεύουν οι Χιώτες και οι Σάμιοι και οι άλλοι  Έλληνες που δίπλα τους εγκαταστάθηκαν βίαια αυτοί που δεν επιθυμούν να ενταχθούν στον δικό μας πολιτισμό γιατί το Ισλάμ τους το απαγορεύει και αυτοί το πιστεύουν.

Το σχέδιο της κοινωνικής αλλοίωσης υπάρχει και το παραδέχτηκε σήμερα δημόσια ο Αντιπρόεδρός σας. Μάλλον το γνωρίζουν και οι αρμόδιες Υπηρεσίες… Είναι το ατομικό όπλο της Τουρκίας και του Ερντογάν και των άλλων βέβαια που ακούνε Ελλάδα-Ορθοδοξία-Ελληνισμό-Ακρόπολη-Μέγας Αλέξανδρος και δαιμονίζονται.

Αυτό το τεράστιο Εθνικό θέμα (το οποίο βέβαια δεν είναι θέμα για τον ΜΕΡΑ25 και για τον ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π.)

 Έτυχε και πρέπει να το λύσετε εσείς ΤΩΡΑ! Δεν έχετε χρόνο.

Κάντε λοιπόν το ύψιστο καθήκον σας σαν πολίτης και σαν Πρωθυπουργός!

Προστατέψτε την Πατρίδα, το Έθνος και την Πίστη μας!

Δεν είναι κύρια απειλή τα σεισμογραφικά και τα τρυπάνια, ούτε οι γραμμές της ψευτοΑΟΖ του Έρντο με τον Λύβιο της Τρίπολης.

Ο Ερντογάν τα νησιά θέλει,

Ο Ερντογάν το μισό Αιγαίο θέλει.

Αν πάρει τα νησιά θα πάρει και τα υπόλοιπα. Με τους λάθρο πολεμάει υβριδικά, έξυπνα, σαν γκρίζος λύκος.

Δείτε τι λέει και ο άλλος εθνικιστής στην Τουρκία και θα καταλάβετε την παραπλάνηση (τα νησιά θέλουν –ζωτικό χώρο θέλουν). Όποιος έχει τον έλεγχο του Αιγαίου ελέγχει και την έξοδο από τα Δαρδανέλια και τα πετρέλαια και την Μεσόγειο και την Β.Αφρική κ.λ.π.

Αγαπητέ Κ.Πρωθυπουργέ,

Μετά από τα παραπάνω που έτσι απλά είναι στο μυαλό μου και στην καρδιά μου…

Επιτρέψτε μου, σας παρακαλώ δημόσια να σας προτείνω τα εξής:

Για το καλό της Πατρίδας, του Έθνους των Ελλήνων, του Ελληνισμού και της πίστη μας, σας ζητώ:

  • Να σφραγίσετε τα σύνορα (χτες) για λόγους Εθνικής Ασφαλείας
  • Να μετακινήσετε όλους αυτούς τους παράνομους σε «Αμυγδαλέζες» μακριά από τις πόλεις και τα χωριά, μέχρι να τους απελάσουμε.
  • Να απαγορεύσετε την παράνομη και αντεθνική δράση των ΜΚΟ σε όλη την επικράτεια (άμεσα δε στα νησιά για λόγους Εθνικής Ασφαλείας).

Αγαπητέ Κ. Μητσοτάκη,

Δεν είναι πολύ δύσκολα αυτά που σας προτείνω. Αν τα πράξετε, θα σώσετε την Ελλάδα μας! Μαζί σας θα έχετε όλους τους Έλληνες.

Κ.Πρωθυπουργέ,

Οι εκπαιδευτικές για τους Τούρκους αναχαιτήσεις αλλά και η στρατηγική του κατευνασμού δεν είναι μόνο ανεπαρκής, είναι εθνικά καταστρεπτική (ήδη έχει αποδειχθεί).

Χρειάζεται άμεσα λοιπόν να δείξουμε δόντια… Δόντια βέβαια ηθικού και ψυχής.. και μάτια γεμάτα απόφαση, που να λένε ξεκάθαρα «Μολών λαβέ» ή Θάνατος.

Μην βλέπετε λοιπόν αγαπητέ Πρόεδρε της Κυβέρνησης μόνο τους πίνακες με τα όπλα, μην σας ξεγελούν οι ειδικοί γνώστες με τις οπλικές διαθεσιμότητες κ.λ.π. Αυτά είναι παιχνίδια με μύρια επιόρκων συνήθως τύπου Άκη τεχνοκρατών και ιδιοτελών συμβούλων και ενίοτε Γαλονάδων (τα έχουμε ζήσει με τα Ίμια αυτά).

Κ.Πρωθυπουργέ,

Αν οι πόλεμοι κερδίζονταν  έτσι με τους αριθμούς, τότε οι Αμερικανοί θα είχαν χάσει 1000 φορές στο Βιετνάμ και ο Μ.Αλέξανδρος θα είχε νικηθεί 100 φορές από τους Πέρσες. Όμως δεν έγινε έτσι, το ηθικό, η στρατηγική και η πίστη έφερε τις νίκες!

Αγαπητέ Κυριάκο,

Ηθικό-Στρατηγική και Κοινωνική συνοχή χρειάζεται για να βγουν τα δυνατά μας δόντια και για να σκληρύνει η ματιά του Έλληνα πολεμιστή ώστε να τα δει ο λύκος ο Ερντο και να ξανακάτσει στην καρέκλα της Λωζάνης. Αν διαλύσουμε την κοινωνική συνοχή (αυτό επιδιώκει κυρίως με τους λάθρο ο Ρετζέπ…), τότε η Ελλάδα τέλος…μα τέλος. Και 100 F-35 να μας δώσει αύριο ο Τράμπ τζάμπα, μέχρι να έρθουν κι αν έρθουν, το Αιγαίο και όχι μόνο θα χαθεί.

Άρα Κ. Πρωθυπουργέ ας ενωθούμε με τους νησιώτες και μεταξύ μας και να πούμε στον Ερντο «Μολών λαβέ» με καθαρό το μάτι. Αφήστε τα καζίνο και τις επενδύσεις για λίγο αργότερα, και λίγες φακές παραπάνω δεν βλάπτουν, ΤΩΡΑ πρωτεύει η ασφάλεια από Ερντο και τους Λύκους του.

Κ.Πρωθυπουργέ,

Είναι Φως ο Ελληνισμός και οι Έλληνες πρέπει να γίνουμε περήφανοι και πάλι!

Δεν επιτρέπεται να χάσουμε και άλλες Πατρίδες, χάσαμε τον Πόντο, χάσαμε την Σμύρνη κ.λ.π.  Φτάνει όμως, αρκετά…Φτάνει..Ντροπή…Φτάνει…Φτάνει..

Πέραν τούτων προς τους λάτρεις των δήθεν ρεαλιστικών συμβιβασμών (της real politic δηλαδή)…. Κύριοι δεν σας αντέχει άλλο η ψυχή μας και το αίμα μας. Όποιος δεν θα μπορέσει να αντέξει το βάρος και το χρέος που μας φορτώνει η Ελληνική μας ιστορία και η πίστη μας να κάνει άκρη, έχετε πολλά. Δεν θα ρίξουμε πάλι το Έθνος στο στόμα των λύκων της Ανατολίας για να κάνουν πάρτυ συνεκμτάλλευσης πάλι οι «ποντικοί» και εσείς τα «ποντικάκια» μέσα σε δήθεν ανθρωπιστικό πνεύμα διπλωματικής ελιτιστικής συνεργασίας και συναίνεσης… Επιτρέψτε μου επίσης να πω ιδιαίτερα στους κρυφά συνεργαζόμενους (διεθνοαριστεριστές και ώψιμους νεογιλελέδες και επαγγελματίες ανθρωπιστές) πως εκεί που τώρα κυβερνά ο Ερντογάν (η Τουρκία δηλαδή) είναι  γεμάτη με κόκαλλα και αίμα Ελληνικών πληθυσμών και παντού αρχαίους ναούς και εκκλησίες δικές μας βρίσκει ο κάθε ταξιδιώτης. Μπερδεμένος λοιπόν είναι ο «κουμπάρος » και οι ειρηνιστές εδώ…και όχι εμείς.

Γαλάζια είναι η πατρίδα που λένε οι τούρκοι, αλλά αυτό το γαλάζιο είναι πατρίδες ιστορικά δικές μας. Χίλια χρόνια Κωνσταντινούπολη είχαμε, όλη η Τουρκία χίλια χρόνια δική μας ήταν!!!

Όσο για την Ευρώπη και τους Ευρωπαίους (αγαπητοί Κύριοι της Κυβέρνησης και Κ. Πρωθυπουργέ) οι οποίοι μάλλον μας θέλουν χριστιανο μουσουλμάνους..  απλά και καθαρά πρέπει να τους πούμε, πρέπει να τους πείτε…

Ότι εαν εμείς γίνουμε «τουρκο ελεγχόμενοι και ασιατομπάσταρδοι», τότε η Ευρώπη θα χάσει την ψυχή της, το όνομά της,, την ταυτότητά της και βέβαια το όραμά της (αν έχει πλέον). Θα σβήσει δηλαδή για πάντα!

Αυτά σκέφτομαι τώρα αργά την νύχτα, αυτά πιστεύω όμως, αυτά θέλω και μάλλον αυτά θα γίνουν γιατί αν χάσουμε και άλλη Πατρίδα, καλύτερα να πεθάνουμε όλοι εμείς.  Και είμαστε πολλοί αυτοί που δεν θέλουμε να μπερδευτούμε με την «μουλσουμανιά».

Κ.Πρωθυπουργέ,

Εγώ τις κόρες μου δεν θα τις κάνω νύφες με Ασιάτες που λέει ο κάθε Ξυδάκης και οι κάποιοι κακοδεσποτάδες τελευταία.

Με Χριστιανούς θα τις παντρέψω Κυριάκο! Και θα πίνω κρασί! Και τσικουδιά! Και θα χορεύω… ποντιακά, πεντοζάλη, τσάμικο και ζεϊμπέκικο!

Ελλάδα Κ.Πρωθυπουργέ!! Μόνο Ελλάδα!!! Με Έλληνες και Ελληνίδες!! Και βέβαια με όσους χωράνε και είναι πολιτιστικά και πολιτισμικά συμβατοί!!

Κ.Βαρουφάκη, εγώ δηλώνω μη αφρικανός, εντάξει;  Και επιπρόσθετα σας λέω με σεβασμό και συμπάθεια ότι είστε επικίνδυνοι-ουτοπιστές.

Ο Ελληνισμός κύριοι «τσιπροβαρουφίζοντες» και συμπαθούντες είναι μακράν μπροστά και της αριστεράς και του διεθνισμού και του καπιταλισμού και της «παλαιοπαγκοσμιοποίησης». Αυτές οι ιδεοληψίες ξέφτισαν πλέον… Αυτά τα «αριστεριλίκια» επειδή ήταν ουτοπίες, πέθαναν στο τείχος του Βερολίνου και στην Κίνα.

Ο Ελληνισμός λοιπόν είναι το Φως του κόσμου, είναι ο Παρθενώνας της Δύσης και της Οικουμένης!!

Για αυτό, κάντε άκρη…αν δεν θέλετε να είστε δίπλα μας, μαζί μας!

 

Γ. Νταβρής

Αξιωματικός της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας

 Σύντομο βιογραφικό:

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:

Γεννήθηκε στην Άρτα το 1952.

Επάγγελμα:

Αντιπτέραρχος Ε.Α. και μόνιμος κάτοικος Πάτρας. Εισήλθε στη Σ.Ι. το 1972, αφού παραιτήθηκε από τον ΟΤΕ όπου εργαζόταν σαν μόνιμος υπάλληλος Διοικητικού Εκμεταλλεύσεως. Το 1976 τοποθετήθηκε στην 117 Πτέρυγα Μάχης (ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ) σαν Ανθυποσμηναγός Ιπτάμενος στην 338 Μοίρα Δίωξης Βομβαρδισμού (15/5/2012). Παρέμεινε επί 17 συνεχόμενα έτη στην εν λόγω μονάδα.

Σπουδές:

Φοίτησε στο Β΄ Κλασσικό Γυμνάσιο Άρτας και στη συνέχεια στη Σχολή Πολέμου Αεροπορίας στο Air Command and Staff College στη U.S.A., στο σχολείο Στρατ. Πληροφοριών στην Αγγλία κ.α.

 Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

Εκλέχτηκε για πρώτη φορά με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον Ιούνιο του 2012.
Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.
Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων.
Μέλος της Αντιπροσωπείας του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην Βορειοατλαντική Συνέλευση.

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

Υπεύθυνος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Εθνικής Άμυνας των ΑΝ.ΕΛ.