Πάρκο Χριστουγέννων για 8η χρονιά στο Αίγιο

249

Για 8η χρονιά θα λειτουργήσει στο Αίγιο το Πάρκο των Χριστουγέννων.

Από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στο πάρκο των Υψηλών Αλωνίων, στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο», όπως είναι ο φετινός θεματικός τίτλος του, θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους.

Θα δοθεί έμφαση σε ανακύκλωση και κομποστοποίηση, πάντα με τη μορφή παιχνιδιού, σε μια προσπάθεια δημιουργίας περιβαλλοντολογικής  συνείδησης.

 

Θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις μέσα στο πάρκο όπως: «εικαστικά εργαστήρια με ανακυκλώσιμα υλικά, λαχταριστά λιχουδόσπιτα, ζωγραφική προσώπου, διαδραστικά παιχνίδια, περιβαλλοντικές δράσεις, ακροβατικά, ταχυδακτυλουργικά, δημιουργίες με τρισδιάστατες εκτυπώσεις, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο, κυνήγι θησαυρού, κληρώσεις για μεγάλα δώρα, εκπλήξεις και πολλές ακόμα δραστηριότητες καθημερινά».

Αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης «Η πλατεία Αγίας Λαύρας και ο πεζόδρομος της Κλεομένους Οικονόμου φιλοξενούν καλλιτεχνικές δράσεις δίνοντας το γιορτινό τόνο στην αγορά της πόλης. Για μικρούς και μεγάλους σινεφίλ ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» θα πραγματοποιήσει ειδικές χριστουγεννιάτικες προβολές με πολλά δώρα και εκπλήξεις! Το εμβληματικό Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται ξεχωριστές εκδηλώσεις καθώς και τη σημαντική έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Σπυρόπουλου με τίτλο «Μια Μυθοπλασία του αστικού χώρου».

 Πρόγραμμα λειτουργίας 12/12/2019 έως 5/1/2020

 Ώρες λειτουργίας: 10π.μ. – 10μ.μ

 Είσοδος Ελεύθερη