Ποιος είναι ο Ναυπλιώτης που, τον βρήκαν 6 μέρες μετά τον θάνατό του. Συνέντευξη με τον Δημ. Σαλαπάτα και τον Πρόεδρο της Α.Λ.Μ.Α. και άλλα θέματα στο 2+1 του argolidatv

203

Τα στελεχωμένα, με ΕΚΑΒΙΤΕΣ, σκάφη του Λιμενικού Σώματος που θα έχουν ως αποστολή τη φροντίδα αλλοδαπών που επιχειρούν παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και η αναφορά στο σχέδιο αντικατάστασης του πληθυσμού της Ευρώπης ήταν ένα μόνον από τα θέματα που αναφέρθηκαν στο Magazino 2+1 του argolidatv.gr.

Ο σχολιασμός επεκτάθηκε και σε άλλες ειδήσεις, όπως τα ΑΤΜ της Επιδαύρου που έμειναν χωρίς χρήματα, ενώ έγινε ειδική αναφορά στον Σωκράτη Κ. γνωστό και αγαπητό Ναυπλιώτη που βρέθηκε νεκρός στο πατρικό του σπίτι στη Πρόνοια Ναυπλίου, ο θάνατος του οποίου είχε επέλθει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού  Α.Λ.Μ.Α. και οι δραστηριότητές της «φωτίστηκαν» μέσα από μια mini συνέντευξη του Προέδρου της Χριστόδουλου Πενταρά.

Στην συνέντευξη της ημέρας, με τον Άγγελο Δρίτσα, φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος Δημήτρης Σαλαπάτας, υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Για να παρακολουθήσετε την εκπομπή, πατήστε https://youtu.be/9aO7k04yBPI