Εκπέμπει από σήμερα το argolidatv, με βασικό κορμό το Magazino 2+1 που παρουσιάζουν οι Πολύδωρος Δάκογλου και Άγγελος Δρίτσας

583

Το argolidatv ξεκίνησε να εκπέμπει, όπως είχε προαναγγείλει, σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 (εορτή του Αγίου Πνεύματος).

Βασικός κορμός του είναι η ενημερωτική εκπομπή 2+1. Δεν είναι ένα απλό Δελτίο Ειδήσεων αλλά ένα ολόκληρο Magazino. Με ειδήσεις, σχολιασμό, χιούμορ, μπηχτές, αποκαλύψεις, προσκεκλημένους, Video, και έρευνες. Όλα αυτά δοσμένα με ένα μοναδικό τρόπο από τους δύο συμπαρουσιαστές, τον Πολύδωρο Δάκογλου (διαχειριστή της ιστοσελίδας akromolio .gr) και Άγγελο Δρίτσα (διαχειριστή της ιστοσελίδας Newchannel.gr)

Η προεκλογική επίσκεψη του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Φώφης Γεννηματά στο Ναύπλιον και στο Άργος ήταν ένα από τα πολιτικά ενημερωτικά θέματα.  Η αναφορά στην υποδοχή που έτυχαν, έδωσε την αφορμή να γίνει συζήτηση για τον Τάσο Χειβιδόπουλο και στο μπλοκάρισμα των πληρωμών των τιμολογίων όλων των παραγόντων που είχαν εμπλακεί στο πρόγραμμα «Δρόμοι Πολιτισμού».

Οι επισκέψεις του νεοεκλεγέντος ως Περιφερειάρχου Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, στην Κόρινθο, το Άργος και το Ναύπλιο, είναι το αυτοδιοικητικό θέμα της εκπομπής και σχολιάζεται με δύο τρόπους.

Η διεξαγωγή της δίκης της χήρας του δολοφονημένου καπετάνιου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, απασχόλησε τους παρουσιαστές και ακούσθηκε η πρόβλεψη για συγγραφή σχετικού βιβλίου.

Το κλείσιμο της μαθητικής χρονιάς και τα παιχνίδια των μαθητών μέσα στη λιμνούλα της αναμορφωμένης κεντρικής πλατείας, έδωσε την ευκαιρία να γίνει αναφορά στο έργο του Δημήτρη Καμπόσου, επανεκλεγέντος για τρίτη φορά, από την πρώτη Κυριακή και ιδιαίτερα στην κατασκευή και επικείμενη ολοκλήρωση του Κλειστού Κολυμβητηρίου που ολοκληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ.

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου, Δημήτρης Μπουγιώτης, με θέμα συζήτησης το ερώτημα του psifisto.gr «Αν η συμφωνία των Πρεσπών επέδρασε στα εκλογικά αποτελέσματα των προσφάτων εκλογών».

Η αναφορά στον Γιώργο Γαβρήλο που έθεσε υποψηφιότητα βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Δημήτρη Σαλαπάτα που έθεσε υποψηφιότητα με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις. Όπως συζητήσεις θα προκαλέσει η κριτική στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που δεν εννοεί να ανακοινώσει την 5άδα των υποψηφίων της και έτσι η υποψηφιότητα των νέων στελεχών (π.χ. Σπύρος Ρομποτής) δεν μπορούν να επικοινωνηθεί ώστε το κόμμα τους να κερδίσει τα μέγιστα αποτελέσματα, από την παρουσία και τον προεκλογικό αγώνα τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το 2+1 στο https://argolidatv.gr/  και στο You Tube ΕΔΩ καθώς και στο https://www.facebook.com/argolidatv.gr/.

Αυτό είναι το Video της πρώτης εκπομπής