Θα πλημμυρίσει το Άργος από τον κόσμο που πάει για να ακούσει την ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου

85

Σήμερα στις 8.30, ο Δημήτρης Καμπόσος θα κάνει την Κεντρική του προεκλογική ομιλία στο Άργος.

Είναι ο μόνος υποψήφιος που τόλμησε να μιλήσει στην αχανή και πανέμορφη, μετά την ανάπλασή της, πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Υπολογίζεται από, δημοσιογραφικούς κύκλους πως θα συγκεντρωθούν περισσότεροι από 2.000 για να τον ακούσουν.

Κύκλοι του περιβάλλοντός του εκτιμούν πως θα είναι μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις που γνώρισε το Άργος με συμμετοχή περισσοτέρων των 3.000 δημοτών.

Στο στρατόπεδο Της παράταξης «Αλλαγή Πορείας –Δημήτρης Καμπόσος» επικρατεί ατμόσφαιρα Νίκης και βεβαιότητα ότι οι ψηφοφόροι θα ανταποκριθούν στο αίτημα του Δημάρχου για ισχυρή πλειοψηφία προκειμένου να μπορεί να διαπραγματεύεται με την Κεντρική κυβέρνηση, υπέρ του Δήμου και των Δημοτών, έχοντας σαν βασικό επιχείρημα «Εκφράζω την ενωμένη, στο πρόσωπό μου, κοινωνία, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων».

Όλοι περιμένουν πως ο Δημήτρης Καμπόσος θα μιλήσει μεταφέροντας ενωτικά μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον του Δήμου Άργους Μυκηνών. Ότι θα κάνει αναφορά, όχι μόνο στο εντυπωσιακό έργο που έχει επιτελέσει αλλά και στην εισφορά των Αργείων στην ιστορική πορεία του Ελληνισμού.

Με ενδιαφέρον περιμένουν όλοι και την αναφορά του στην μεγάλη επένδυση του Ιστορικού και Μυθολογικού Πάρκου, η υλοποίηση του οποίου θα αναβαθμίσει τον Δήμο στους κορυφαίους της Ευρώπης.