Οι πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης του Νίκου Τσιαμούλου

101

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη ομάδα υποψηφίων που θα συναποτελέσουν το ψηφοδέλτιο του δραστήριου υποψηφίου.

«Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, συστρατεύει και φέρνει κοντά του πολίτες που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέους σε ηλικία και νέους σε ιδέες κάθε ηλικίας”, αναφέρει στην ανακοίνωση παρουσίασης ο συνδυασμός.

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ

Ρουμελιώτη Σταυρούλα

Ρουμελιώτη Σταυρούλα του Γεωργίου από το Καλλιάνι Γορτυνίας.  Είναι γραμματέας του Συλλόγου Φιλικών από το 2011 και σχολική Τροχονόμος του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης από το 2007 μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένη με τον Ξυνό Κωνσταντίνο και έχουν μια κόρη.

 

Φλέσουρας Γιάννης

Φλέσουρας Γιάννης, από τα Πηγαδάκια, τέως δήμου Σκυρίτιδας. Στέλεχος και συνδικαλιστής της Εμπορικής Τραπέζης (συνταξιούχος). Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Δαλιάνη υπάλληλο Ι.Γ.Μ.Ε., και έχουν μια κόρη.

 

Δελή Ευσταθία

Δελή Ευσταθία του Ασημάκη. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης και του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Κοινωνιολογίας. Εργάζεται ως καθηγήτρια κοινωνιολόγος στο 3ο ΓΕΛ Τρίπολης. Είναι παντρεμένη με τρια παιδιά.

 

Κούλης Κανέλλος

Κούλης Σ. Κανέλλος
τ. Ανωτ. Αξιωματικός ΕΛ-ΑΣ
τ. Αντιδήμαρχος Γαλατσίου
Από τα Λαγκάδια και νυν Δημότης Τρίπολης

 

 

Αρτοπούλου Ευαγγελία

Αρτοπούλου Ευαγγελία (Άντζυ) του Τρύφωνα και της Κωστουλας. Από την Τρίπολη. Έχει σπουδάσει Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση Δημόσια Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Έχει εργασθεί στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, στη Στατιστική Υπηρεσία, στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., στον Αστέρα Τρίπολης καθώς και σε επιχειρήσεις υγειονομικού χαρακτήρα. Είμαι παντρεμένη με τον Κων/νο Κανέλλη.