Νέα πρόσωπα εντάσσονται στο συνδυασμό «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου

457

Η Δήμητρα Κορίλη, είναι καταξιωμένη στην κοινωνία του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων, λόγω της συνεχούς και πολυσχιδούς συνεισφοράς της σε φορείς της κοινωνίας που στηρίζουν την Παιδεία και τον Πολιτισμό.

Η ένταξή της στον συνδυασμό «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου, είναι ένα βήμα που έχει σαν στόχο να μπορέσει να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους Δημότες, μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Στην ανακοίνωση της απόφασής της, αναφέρει:

Δήμητρα Κορίλη

«Θα ήθελα με χαρά να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου να είμαι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος, ύστερα από την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Κου Δημητρίου Κωστούρου τον οποίο τιμώ και εμπιστεύομαι.

Ο κ. Κωστούρος είναι άνθρωπος της πράξης με ήθος και αξιοπρέπεια. Το έργο του στο Δήμο μας είναι αδιαμφισβήτητο και γνωρίζει άριστα τα θέματα του τόπου μας.
Η αρχική μου σκέψη για την συμμετοχή μου στον συνδυασμό «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» ενισχύθηκε από την παρότρυνση πολλών συνδημοτών μου να θέσω τις οποίες δυνάμεις μου στην διάθεση τους. Η σκέψη έγινε προσωπική επιλογή, έγινε απόφαση. Μια απόφαση για ουσιαστική συνεργασία με αξιόλογους ανθρώπους δημιουργώντας την δυναμική εκείνη ώστε η αναβάθμιση του Δήμου να είναι ‘’αναπόφευκτη‘’.

Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κολιγλιάτη και μητέρα ενός παιδιού του Χρήστου. Η κοινωνική μου διαδρομή ως πρόεδρος πέντε χρόνια στον πολιτιστικό σύλλογο Μιδέας «Η ΑΛΚΜΗΝΗ», καθώς και η δραστηριοποίηση μου ως ταμίας στον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του Αγγελοπούλειου Δημοτικού σχολείου Ανυφίου, γνωστή στους συνδημότες μου, αποτελεί προσωπική παρακαταθήκη και ταυτόχρονα εφόδιο για δουλειά, γνώση και εύρεση τρόπων αντιμετώπισης των προβλημάτων του τόπου μας, καθώς και σίγουρη εξέλιξη και ανάπτυξη του.

Πλαισιώνοντας έτσι τον αρχικό πυρήνα του συνδυασμού «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» θα συνεργαστώ, θα δουλέψω με όρεξη και διάθεση προσφοράς, στηρίζοντας έμπρακτα τον κ. Δημήτριο Κωστούρο.
Αγαπώ τον τόπο μου και υπόσχομαι να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον τόσο για εμάς, όσο και για τα παιδιά μας.
Η ψήφος σας είναι τιμή για εμένα.

Με εκτίμηση

Δήμητρα Κορίλη»