Οι ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ του ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ: Ο Καναπές, η Τηλεόραση, οι «πρόθυμοι» ψηφοφόροι της Βουλής και τα ληγμένα χημικά…

1150
Γιώργης ΤάΚης Δόξας

του Γιώργη ΤάΚη Δόξα

Η βροχή συνεχιζόταν ασταμάτητα και έντονα• Τα ληγμένα χημικά των ΜΑΤ έπεφταν σωρηδόν• Τα διόδια σταθερά με προβλήματα στην είσοδο για την Αθήνα με «παλαβούς Έλληνες» για να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο• Καμμιά διακοσαριά (200) «προγραμματισμένοι μπαχαλάκηδες» έτοιμοι για τις «μεγάλες επιθέσεις»• Οι καναπέδες άδειασαν από τους – μέχρι χθες – αδιάφορους ή «αμίλητους» Έλληνες• Και οι τηλεοράσεις έκλεισαν.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, η Πλατεία Συντάγματος και η ευρύτερη περιοχή πλημμύρισε από Έλληνες και Ελληνίδες. Με σημαίες• με μικρά και μεγάλα παιδιά με την φροντίδα της Οικογένειας• Ηλικιωμένοι Πολίτες με μια χαρακτηριστική δύναμη τραγουδούσαν.

Ήμουνα εκεί ως ο ελάχιστος Έλληνας Πολίτης για να δοξάσω ΑΥΤΟΥΣ που πρόσφεραν την ζωή τους για την σημερινή ελεύθερη Ελλάδα και να μοιραστώ την Πίστη και την Αγάπη μου σε τούτη την Ευλογημένη Χώρα που διαρκώς (και συστηματικά) ελαχιστοποιείται από άχρηστους (και ανίκανους) ηλίθιους που δεν έχουν (διαχρονικά) εμπεδώσει την δυναμική στο παγκόσμιο γίγνεσθαι της Ελλάδας και – κυρίως – δεν έχουν «διαβάσει ή μελετήσει» την ψυχολογία των Ελλήνων. Είμαι βέβαιος ότι μας αξιολογούν ως Βλάκες• Αφελείς• Χαζούς• Κοινωνικά αδιάφορους. Με δυο λόγια: «θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε και δεν θα κουνηθεί ούτε κουνούπι».

Και για να λέμε τα γεγονότα ως έχουν: Το Συλλαλητήριο της Κυριακής είχε ως κεντρική αφετηρία το μέγιστο θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Προσωπικά εκτιμώ ότι την Κυριακή που «εγκαταλείψαμε τον καναπέ και την Τηλεόραση», που αδιαφορήσαμε για την βροχή – καταιγίδα, που αντιμετωπίσαμε με λεβεντιά τα εκατοντάδες ληγμένα χημικά, κάτι διαφορετικό και σημαντικό θέλαμε να πούμε προς κάθε κατεύθυνση: ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΑΝΤΑ… Και η γνωστή συνθηματολογία: Φασίστες, Ακροδεξιοί, Ναζιστές, Λαϊκιστές, Εχθροί της Δημοκρατίας κ.λπ. και κ.λπ. Για να τελειώνουμε οριστικά: Αγαπώ – Πιστεύω και Αγωνίζομαι (με τον οποιονδήποτε δημοκρατικό τρόπο) για την Πατρίδα που με γέννησε, με μεγάλωσε, με στήριξε και μου πρόσφερε την δυνατότητα να ζω μέσα στο μεγαλείο της Ιστορίας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, της Φιλοσοφίας, των Τεχνών κ.ά.

Αν αυτό που ενσυνείδητα Πιστεύω για την Ελλάδα αποτελεί για ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ την βασική περιγραφή του επικίνδυνου Πολίτη για την ασφάλεια της Δημοκρατίας, τους ενημερώνω ότι και η νοητική εμπλοκή διορθώνεται με τα σύγχρονα εργαλεία της Ιατρικής Επιστήμης.

Ολοκληρώνοντας οφείλω να επισημάνω (για την Κοινωνική ισορροπία) ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…» ΚΙ’ ΟΣΟΙ το καταλάβουν είναι αναγκαίο (και απαραίτητο) να αφυπνιστούν και να Δράσουν!

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤάΚη ΔΟΞΑΣ

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2019