ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Θα αφιερώσω τις δυνάμεις μου για την «συνεχή και ουσιαστική εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών του Επιμελητηρίου Αργολίδας»

Ο υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αργολίδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος, με δήλωσή του τονίζει πως θα αφιερώσει τις δυνάμεις του για την «συνεχή και ουσιαστική εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών»

Θοδωρής Βασιλόπουλος

Η ΔΗΛΩΣΗ

«Αφουγκραζόμενοι όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας, τις αδυναμίες του αλλά και τα μοναδικά του συγκριτικά πλεονεκτήματα θα αγωνιστούμε στο πλευρό των επιχειρήσεων του νομού, ώστε να καταστήσουμε δυνατή την ανάπτυξη καινοτομίας και τη δημιουργία εξωστρέφειας.

Αυτό θα το κατακτήσουμε με την συνεχή και ουσιαστική εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών σε κλαδικά θέματα και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, παροχής υπηρεσιών αλλά και ανταλλαγής επιχειρηματιών και τεχνογνωσίας με δυναμικά εργαλεία όπως το Erasmus κ.α..

Θα επιχειρήσουμε ένα άνοιγμα προς κάθε κλάδο για να πραγματοποιήσει με τη στήριξη του νέου Επιμελητηρίου όλες τις επιθυμητές αναπτυξιακές δράσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, έρευνες, ημερίδες, σεμινάρια».

Σας θέλουμε δίπλα μας!

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Φίμωσαν τους τοπικούς εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και έφεραν ένα Αθηναίο για υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας

Η “Χρυσή Αυγή”, αποφάσισε να αναγγείλει τον υποψήφιό της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την ...