ΟΧΙ στους γόνους των πολιτικά επίορκων

Οι στιγμές του μεγαλείου, ο ηρωισμός των Ελλήνων, η ανεξαρτησία των κυβερνητών, ακόμα και η Παναγία που προστάτευε και ενέπνεε τους στρατιώτες για την απελευθέρωση των Ελλήνων και της Ιστορίας της Βορείου Ηπείρου, δεν θα πρωταγωνιστούν στα μηνύματα των κομμάτων για την επέτειο του μεγάλου ΟΧΙ.

Θα σκεπαστούν από τις αθλιότητες των δειλών, των υποταγμένων και όλων όσων συμμετέχουν στο συμπόσιο που έχει στηθεί, με πρώτο πιάτο τις σάρκες του λαού και με κυρίως φαγητό, το Αιγαίο και τα ιστορικά μας δικαιώματα, παντού, όπου η γη γεννάει αποδείξεις ελληνικότητας.

Αυτός ο Λαός, δεν πρέπει να μάθει την αξία του, τις δυνατότητές του και την αποστολή του, όπως αυτές ξεκάθαρα προβάλουν τέτοιες μοναδικές στιγμές. Γιατί, αν τα μάθει, τότε θα πρέπει να τους θάψει όλους, τους γόνους των επιόρκων, στα πολιτικά νεκροταφεία της ιστορικής καταφρόνιας.

 Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Γεωργόπουλος προς Σφυρή: «Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας έχεις περιέλθει σε προεκλογικό πανικό και σε πήρε η πολιτική κατρακύλα»

Μύγα στο σπαθί του δείχνει πως δεν θα σηκώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης ...