Ανέντιμος… Τεμπέλης …και Συμβιβασμένος

Καταφέραμε να έχουμε ως Πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που οι πολίτες χαρακτηρίζουν, τώρα πια, ως «όχι έντιμο», «όχι Εργατικό» και «όχι ασυμβίβαστο». Δηλαδή, Ανέντιμο, Τεμπέλη και Συμβιβασμένο.

 

Ας μη βιαστούν οι λιγοστοί υπερασπιστές του Αλέξη Τσίπρα,  να μου αποδώσουν τον χαρακτηρισμό του εμπαθούς. Μπορεί αυτή να είναι η άποψή μου για το εν λόγω πρόσωπο και μάλιστα να του αποδίδω πολλά περισσότερα κουσούρια αλλά… Στην προκειμένη περίπτωση, αυτή είναι η άποψη του Ελληνικού λαού. Και για να είμαι απολύτως ακριβής, είναι η άποψη των ερωτηθέντων στην πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η γνωστή εταιρεία Prorama.

Το 82% των ερωτηθέντων αρνήθηκε να αποδώσει στον πρωθυπουργό τον χαρακτηρισμό «Έντιμος». Αντιστοίχως, το 84% των ερωτηθέντων δεν τον θεωρεί εργατικό. Και επειδή ο λαός μας λέει «να τριτώσει το κακό», σας αναφέρω πόσοι θεωρούν συμβιβασμένο τον Αριστερό πρωθυπουργό. Το 81% των ερωτηθέντων απάντησε πως δεν τον θεωρεί Ασυμβίβαστο.

Για να έχουμε πλήρη την εικόνα, τα αντίστοιχα ποσοστά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι: 69%, 75% και 70%.

Α.ΛΗΘΙΝΟΣ

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Να δείξουμε την οργή μας στους πολιτικούς που μας περιφρονούν και μας εξαπατούν

γράφει ο Νικηφόρος Λυκίδης Οι συστημικοί πολιτικοί διακηρύσσουν πως «Ο Λαός είναι η κυρίαρχη δύναμη ...