Ραντεβού με την ιστορία οι νέοι του Ολυμπιακού , σήμερα ο τελικός UEFA Youth League (LIVE STREAM)

389

Η μεγάλη ώρα ήρθε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Ολυμπιακού Κ19 σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει την ομάδα νέων της Μίλαν στον μεγάλο Τελικό του UEFA Youth League.

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη Ελληνική ομάδα ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει φτάσει σε αυτές τις ηλικίες τόσο μακριά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και όπως είναι λογικό έχει στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα της Ευρώπης.

Οι δυο ομάδες φτάνουν για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ ποτέ άλλοτε ομάδα από την Ελλάδα και την Ιταλία δεν έχει φτάσει να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Σε αυτό το Final4, οι “ερυθρόλευκοι” προσπέρασαν το εμπόδιο της Ναντ στη διαδικασία των πέναλτι. Κάτι ανάλογο (στη “ρουλέτα” των πέναλτι) πέτυχε και η Μίλαν, στον ημιτελικό κόντρα στην Πόρτο.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού έχουν συμπεριληφθεί οι: Σίνα, Έξαρχος, Κουράκλης, Τανούλης, Χρήστου, Δάμα, Κωστούλας, Πρεκατές, Παναγάκος, Ρολάκης, Αρσενίδης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης, Λώλης, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης, Γατόπουλος, Σούφκα και Κουτσίδης.

Στον τελικό ο Συλαϊδόπουλος θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο, καθώς εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με την Ναντ, στο οποίο τον αντικατέστησε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας και θα αρχίσει στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sports 3.

Δείτε μέσω live steaming :

ή

https://reddit9.sportshub.stream/event/%D0%BElym%D1%80%D1%96%D0%B0%D1%81%D0%BEs_u_19_m%D1%96l%D0%B0n_u_19_203274678/