Ο Κωστούρος μιλά για Αλαζόνες, Υπερόπτες, Πανικό και Αδιέξοδα στην παράταξη Ορφανού

211

ΔΤα έργα που εκτελούνται αυτόν τον καιρό στο Ναύπλιον, και η λήψη τερατώδους δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών, το οποίο προωθεί η Δημοτική Αρχή, αποτελούν στοιχεία δημόσιας αντιπαράθεσης μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων του Δημήτρη Ορφανού και του Δημήτρη Κωστούρου.

Η παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ  ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ κατηγορεί την διοικούσα παράταξη ότι καπηλεύεται τα έργα που ως δημοτική αρχή είχαν εξασφαλίσει και ότι το δάνειο που επιδιώκει να πάρει δεν είναι αναγκαίο και μόνον νέα χρέη θα συσσωρεύσει.

Η παράταξη ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ απαντά πως είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει του δημότες για τα εκτελούμενα έργα και πως η διοίκηση έχει συνέχεια, λέγοντας συγχρόνως πως παρέλαβε οικονομικό χάος και γι’ αυτό καταφεύγει υποχρεωτικά στο δανεισμό.

Η ανακοίνωση που δημοσιεύουμε κατωτέρω εκδόθηκε από το «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», την Πέμπτη 18 Απριλίου, εις απάντηση προηγούμενης της παράταξης ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Η ανακοίνωση της παράταξης του Δημ. Κωστούρου που είχε τίτλο: «Ρεσιτάλ πανικού, άγνοιας και ασέβειας από τον κύριο Ορφανό»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ως παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» έχουμε να δηλώσουμε τα εξής σχετικά με την θλιβερή ανακοίνωση του κ. Ορφανού:
Ο πανικός που επικρατεί στη δημοτική αρχή του κ. Ορφανού είναι πλέον εμφανής.
Η επιλογή του να απαντήσει με την εκτόξευση ύβρεων και ψεμάτων αντί πραγματικής απάντησης στο πολύ απλό και συγκεκριμένο ζήτημα που θέσαμε δείχνει ότι πράγματι η κατάσταση στο Δήμο Ναυπλιέων είναι προβληματική.
Οι έμμισθοι επικοινωνιολόγοι του, που τον συμβούλεψαν να γράψει αυτή την ανακοίνωση στην ουσία τον οδήγησαν σε μια τεράστια πολιτική «γκάφα» αφού στην ουσία επιβεβαίωσαν τη χθεσινή δική μας ανακοίνωση.
Βεβαίως η τακτική αυτή βολεύει λόγω επικαιρότητας, δηλαδή ανυπαρξίας έργου και πολιτικής πρότασης και έτσι το προσφιλές «πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα» επιστρατεύεται ακόμα μια φορά στη προσπάθεια να κρυφτεί η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους.
Εμείς λοιπόν απαντούμε συγκεκριμένα:
Ζητούμε τα μεγάλα έργα που αλλάζουν τη φυσιογνωμία του Δήμου Ναυπλιέων και σχεδιάστηκαν, μελετήθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν, συμβασιοποιήθηκαν και ξεκίνησαν να υλοποιούνται ή ήταν έτοιμα προς υλοποίηση επί Δημαρχίας Δημήτρη Κωστούρου να μην προβάλλονται σαν δικά σας γιατί ο Δήμος όπως λέτε και εσείς έχει συνέχεια και συνέπεια που από τη μεριά σας όμως είναι μόνο στα λόγια.
Ο πανικός και τα αδιέξοδα σας επαναλαμβάνουμε ότι είναι πλέον εμφανή.
Δυστυχώς όμως για τον σημερινό δήμαρχο και τη δημοτική αρχή, ο τίτλος της πολιτικής προχειρότητας και του πολιτικού ερασιτεχνισμού είναι φανερή και είναι μπροστά μας.
ΥΓ1: Η αλαζονεία και η υπεροψία που αντιμετωπίζετε τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ναυπλιέων πιστεύοντας ότι θα συνεχίσετε να λαμβάνεται συγχωροχάρτι από τους συμπολίτες μας έχει φτάσει στο τέλος του. Το ΔΑΝΕΙΟ το οποίο είστε έτοιμοι να υπογράψετε που ακόμα δεν ξέρετε ούτε το ακριβές ποσό του θα είναι η απόδειξη ότι τα ψέματα τελείωσαν.
ΥΓ2:
Καθυστερείτε σκόπιμα τις εργασίες για να παραπλανήσετε όπως συνήθως τους πολίτες.
ΥΓ3: Η συνέχεια του Δήμου δεν είναι alacarte και όπως μας συμφέρει! Το τεράστιο έργο που η παράταξή μας έκανε θα προστατευθεί και θα αναδειχθεί. Σας προτρέπουμε να παρακολουθήσετε.
ΥΓ4: Είναι γνωστό σε όλους ότι η αποφασιστικότητα και η ευθύνη είναι δύσκολες έννοιες για εσάς. Το δάνειο είναι δική σας απόφαση και έχετε την αποκλειστική ευθύνη. Κουράσατε με την μεταφορά ευθυνών ακόμη και τους υποστηρικτές σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

* Η απάντηση Ορφανού στις επικρίσεις Κωστούρου ΕΔΩ

** Η παράταξη Ναύπλιο Επόμενη Μέρα υπερασπίζεται το έργο της ΕΔΩ