Πολύς ο κόσμος στη «2η Γιορτή Μανταρινιού». Ήρθε και ο Κασσελάκης

276
Περισσότεροι από 2.000 ήταν οι επισκέπτες της 2ης Γιορτής του Μανταρινιού στο Δρέπανο.

Η 2η Γιορτή Μανταρινιού, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου, σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 υπήρξε εντυπωσιακή ως προς την συμμετοχή του κόσμου αλλά και των πολιτικών. Με καλύτερη διοργάνωση από την πρώτη και περισσότερα περίπτερα με εκθέματα (Μανταρίνια και παράγωγα γλυκά κουταλιού, λικέρ κ.α.)

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού. Πίσω του ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης.

Την επισκέφθηκαν οι τρεις βουλευτές της Αργολίδας, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας Ερμιονίδας και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Αργολίδας.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αργολίδας και ο Δήμος Ναυπλιέων.

Όλοι οι επίσημοι που χαιρέτησαν την γιορτή συνεχάρησαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου και τα παιδιά του Δημοτικού για την προσπάθεια και υποσχέθηκαν την βοήθειά τους για καθιέρωση της γιορτής ως θεσμού και την προβολή του γευστικού μανταρινιού της περιοχής.

Την 2η Γιορτή Μανταρινιού επισκέφθηκε και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του βουλευτή Αργολίδας Γιώργου Γαβρήλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά συζύγου, σκύλου, διοργανωτών, βουλευτή και φίλων,

Η γιορτή του Μανταρινιού είναι μία γιορτή τοπικών γεύσεων με βασικό σκοπό την προβολή και την διάδοση των εξαιρετικών προϊόντων και τη διατήρηση της παράδοσης, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτιστικού πλούτου του τόπου.