Κρύφτηκε πίσω από την αναβολή του δικαστηρίου ο Μαλτέζος

418

Θυμάστε τον Γιάννη Μαλτέζο να δηλώνει προεκλογικά ότι η ΔΕΥΑΑΡΜ διοχετεύει στο δίκτυο νερό που δεν ήταν κατάλληλο και που δεν ήταν σύμφωνο με τα δεδομένα που προβλέπει ο νόμος;

Θυμάστε τον Δημήτρη Καμπόσο, Δήμαρχο του Δήμου Άργους Μυκηνών, να στέλνει τον Γιάννη Μαλτέζο στα δικαστήρια, με τη συνδρομή του Βασίλη Καπερνάρου, λέγοντας ότι «Ο Γιάννης Μαλτέζος λέει ψέματα και πρέπει να ανακαλέσει ή να τιμωρηθεί γιατί δημιουργείται ανησυχία για την δημόσια υγεία και την ροή των επισκεπτών προς τα τουριστικά μαγαζιά του Δήμου»;

Θυμάστε τον δήμαρχο που εκλέχθηκε με τη συνδρομή του Τάκη Παπαϊωάννου, του Πέτρου Διολίτση και του Δούρου, στη συνέχεια να μασάει τα λόγια του αλλά συγνώμη να μην ζητάει; Ούτε καν προσχηματικά;

Δημ. Καμπόσος με Βασ. Καπερνάρο

Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα της εκδίκασης, σήμερα, και τι νομίζεται ότι έκανε ο κατ’ επανάληψη συλληφθείς ψευδόμενος σε θέματα που αφορούσαν τους πολιτικούς του αντιπάλους;

Ζήτησε αναβολή! Μάλιστα, έφερε δικηγόρο από την Αθήνα και ζήτησε αναβολή.

Για να υποστηρίξει το αιτήματος, παρουσίασε και ένα δικόγραφο, σύμφωνα με το οποίο πριν λίγες ημέρες κατέθεσε αγωγή κατά Καμπόσου και ζήτησε συνεκδίκαση των δύο υποθέσεων. Δικόγραφο που κατατέθηκε 9 ολόκληρους μήνες μετά το δικαστικό αίτημα του Καμπόσου υπέρ της πόλης και του ιδίου και λίγες μόνον ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης που είχε προσδιορισθεί για σήμερα.

Όπως είπε, ενώπιον του Δικαστηρίου ο Βασίλης Καπερνάρος, «Το δικόγραφο δεν μας κοινοποιήθηκε με Δ.Ε. Το αίτημα πρέπει να απορριφθεί για είναι προφανής ο λόγος που κατατέθηκε η αγωγή, με μόνο σκοπό την επίτευξη της αναβολής».

Η σύνθεση του δικαστηρίου αποφάσισε υπέρ της αναβολής και θα περιμένουμε τον προσδιορισμό της νέας εκδίκασης και ίσως τα νέα δικονομικά τερτίπια που κάποιος μπορεί να σκεφτεί.

Ο Βασίλης Καπερνάρος, κορυφαίος Δικηγόρος, δήλωσε στο akromolio.gr «Ο κ. Μαλτέζος υπέπεσε σε βαρύ παράπτωμα και η δικαιοσύνη θα αποδώσει τα πρέποντα»

Ο Δημήτρης Καμπόσος, δήλωσε στο akromolio.gr «Ο Γιάννης Μαλτέζος έχασε μία ακόμη ευκαιρία αποφυγής της έντασης και του διχασμού. Γνωρίζει ότι αν δηλώσει παραπλανημένος και ζητήσει συγνώμη εγώ θα αποσύρω το δικόγραφο, για να μην έχουμε αρνητική δημοσιότητα για τον Δήμο Άργους Μυκηνών».

Ο Γιάννης Μαλτέζος, δεν προσήλθε στο δικαστήριο και έτσι δεν κατέστη δυνατή η λήψη μιας δήλωσής του από το akromolio.gr.