Με Τζιαμπάση και Ψύχα, ο Μπαρού στην Παναγία Σουμελά, Βεργίνα και Δίον

317
Ραφαήλ Μπαρού με Σοφία Ελευθεριάδη Πιτσάκη και Έλενα Πανοβράκου στην Παναγία Σουμελά.

Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου και οι πρωτοβουλίες που λαμβάνει συνεχώς, ο Πρόεδρός του Ραφαήλ Μπαρού.

Από την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες μέχρι την προμήθεια τροφίμων στους επιθυμούντες, σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές, και από την διοργάνωση Επιστημονικών (αλλά σε εκλαϊκευμένη μορφή) Ημερίδων για πληροφόρηση των ενδιαφερομένων επί των αλλαγών που επέρχονται σε μισθούς συντάξεις και ασφαλιστικά δικαιώματα μέχρι την φιλοξενία ομιλιών για τα Εθνικά θέματα, το ΕΚΝ-Ε πρωτοπορεί συνεχώς.

Επτά εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών, μέσα σε λιγότερο από 5 μήνες αποδεικνύουν την ζωτικότητα του Οργανισμού και τους δεσμούς του με την κοινωνία.

Δύο από τις δράσεις ήταν η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιττας και ο εορτασμός της Καθαρής Δευτέρας όπου φάνηκε το δέσιμο των στελεχών του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου και η Οργανωτική δυνατότητα του Προέδρου του Ραφαήλ Μπαρού.

Κων. Τζιαμπάσης με Έλενα Πανοβράκου και Βασιλική Μαυροθαλασσίτη-Τζιαμπαση

Από χτες, Παρασκευή 29 Μαρτίου, πενήντα περίπου Δημότες, συμμετέχοντας στην τελευταία πρωτοβουλία ευρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα επισκεπτόμενοι την Παναγία Σουμελά, τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, τα ανάκτορα του Φιλίππου στο Δίον και δημιουργώντας προϋποθέσεις συμμετοχής Ποντιακών Σωματείων στην μεγάλη εκδήλωση του Χορευτικού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που ετοιμάζει (για μία ακόμη φορά), το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας, για το Καλοκαίρι του 2024.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την ξενάγηση στους αρχαιολογικούς τόπους την κάνουν οι αρχαιολόγοι κ.κ. Τζιαμπάσης και Ψύχας, που μετέβησαν επί τόπου μαζί με την αποστολή.