Οι “Σπαρτιάτες” στο Βελλίδειο σε εκδήλωση κατά του γάμου ομοφιλόφυλων

56

Αντιπροσωπεία του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος Βασίλη Στίγκα, παρέστησαν στην εκδήλωση που έγινε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα Μητροπόλεων, με θέμα το νομοσχέδιο για το γάμο ομοφιλόφυλων ζευγαριών.

Την εκδήλωση με θέμα «Άνδρας-Γυναίκα: Γάμος. Πατέρας-Μητέρα: Oικογένεια», συνδιοργάνωσαν οι Ιερείς Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, με παρόντες τους Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Κιλκίς, Λαρίσης, Βρυούλων, Λαγκαδά και Εδέσσης.

Ο Βασίλης Στίγκας μέσα από τον χώρο του Βελλίδειου σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ανέφερε: «Το κατάμεστο Βελλίδειο είναι μια μικρή γεύση της αντίστασης του λαού στο νοσηρό νομοσχέδιο. Σε λίγες ημέρες στη Βουλή θα δοθεί η μητέρα όλων των μαχών για να αποτρέψουμε αυτό το αίσχος να περάσει στην ελληνική κοινωνία».

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, «Τον πλαισίωναν ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Πέτρος Δημητριάδης, ο Διευθυντής του κόμματος, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, ο επικεφαλής Οργανωτικού Β. Ελλάδας, Θεόδωρος Χαρανίδης και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιώργος Δεληγιαννίδης”.