Η Βασιλόπιττα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

138

Η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιττα χθες (8-1-2024) στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, ενώπιον εκατό περίπου παρισταμένων.

Ο επικεφαλής της παράταξης, και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέων, Κωνσταντίνος Μάκαρης, μιλώντας προς τους παριστάμενους, μεταξύ των οποίων παρευρίσκοντο οι παίκτες και οι παράγοντες της ομάδας του Πανναυπλιακού που θα έκοβαν και αυτοί την δική τους Βασιλόπιττα, ανέφερε ότι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ θα ανασυνταχθεί και θα πρωταγωνιστεί σε καθαρτήριες διαδικασίες που θα αφορούν το παρελθόν του δήμου.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης,  για τον σκοπό αυτό θα ορισθούν 4 Επιτροπές αποτελούμενες από ενεργά μέλη της παράταξης πλαισιωμένα από νέα πρόσωπα. Οι Επιτροπές θα έχουν ως αντικείμενο την Παιδεία, τον Αθλητισμό, την Οικονομία και την Ανάπτυξη.

Επέμεινε ιδιαίτερα στην απαίτηση της παράταξης για Οικονομικό έλεγχο και τόνισε ότι κάποια θέματα εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Εισαγγελέως. «Αν δεν γίνει ο έλεγχος από τη Δημοτική Αρχή, θα γίνει από εμάς», είπε.

Μετά την ομιλία του Κωνσταντίνου Μάκαρη, δόθηκε ο λόγος σε προσελθόντες Δημότες οι οποίοι αναφέρθηκαν σε προβλήματα του Δήμου Ναυπλιέων, κατά κύριο λόγο της Παλαιάς Πόλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης κ.κ. Βασ. Βασιλόπουλος, Κων. Νικολάου και Γεωρ. Ρετσινάς καθώς και ο Γραμματέας του Δήμου Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς.