Έφυγε πικραμένος ο Δημήτρης Μπαβέλας

177

γράφει ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ

 Ο Γιατρός των φτωχών

και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Θρηνούν ακόμα στην Αργολίδα τον πρόωρο χαμό του καταξιωμένου, αξιαγάπητου, φιλότιμου γιατρού του ΕΣΥ Δημήτρη Μπαβέλα, ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Αργολίδας για δέκα χρόνια, από το 1980 – 1990.

Τότε που οι λαϊκιστές του ΠΑΣΟΚ -κάποιοι εξ αυτών σήμερα είναι κυβερνητικοί αξιωματούχοι- απειλούσαν να εξαφανίσουν την δεξιά κλειδώνοντάς την στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Έφυγε ξαφνικά και ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ από την μεταλλαγμένη  σήμερα Νέα Δημοκρατία ο αξιοπρεπής, δοτικός, άριστος Γιατρός του ΕΣΥ Δημήτριος Μπαβέλας αναμένοντας μάταια επί 3 χρόνια να του δοθεί η σύνταξη και το εφάπαξ που εδικαιούτο.

Τον θυμάμαι να λέει συνεχώς αστειευόμενος ότι η ποικιλόχρωμη αυτή κυβέρνηση θα μας στείλει  την σύνταξη στον Άγιο Πέτρο.

Λες και διαισθάνετο, παρότι υγιής, το κακό που ερχόταν!

Μάταια προσπαθούσε να τον παρηγορήσει φίλος και συνάδελφός του λέγοντας ότι ο ίδιος πήρε το ΕΦΑΠΑΞ μετά από πέντε χρόνια και ότι ακόμα περιμένει να του δοθεί εξ ολοκλήρου η σύνταξη που δικαιούται.

Δυστυχώς αυτά είναι σήμερα τα έργα της Μητσοτακέικο – Πασοκικής κυβέρνησης της κεντροδεξιάς.

Κάποιοι πασοκοαριστεροί γυρολόγοι βλέπε και κάποιοι άκαπνοι νεόκοποι Νεοδημοκράτες έγιναν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, Καλαμοκαβαλάρηδες και Σπουδαρχίδηδες, πιστεύοντας ότι έπιασαν τον Πάπα από το χέρι.

Αδιαφορώντας για τα προβλήματα των Ελλήνων, των Αγροτών, των εργαζόμενων των μικροεπαγγελματιών, των συνταξιούχων και των ιστορικά γνήσιων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Επέδειξαν όμως σπουδή να επιλύσουν άλλα θέματα, λέτε και οι ανορθόδοξοι γάμοι είναι τα κυρίαρχα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες.

Και καλά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ήταν αυτοί που ήταν διότι σήμερα είναι ανύπαρκτοι πολιτικά και σε λίγα χρόνια θα έχουν σβήσει και από την μνήμη των νεωτέρων. Το μόνο που θα θυμούνται από αυτούς θα είναι η προδοσία των ΠΡΕΣΠΩΝ και ο αλεξιπτωτιστής ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ!!!

Αλλά οι πραγματικοί νεοδημοκράτες γιατί χάθηκαν σήμερα; Γιατί ανέχονται αυτήν την παρακμή;

Τι κάνουν οι γνήσιοι πατριώτες, οι αξιοπρεπείς οικογενειάρχες που διέπονται από τις αρχές και αξίες του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής;

Ένας γνήσιος Νεοδημοκράτης παρέμεινε μέχρι τέλους ο εκλιπών ξαφνικά Δημήτριος Μπαβέλας ο οποίος, απείχε τα τελευταία χρόνια από τα τεκταινόμενα που διέπρατταν οι μηχανισμοί της μεταλλαγμένης Νέας Δημοκρατίας.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ

(αναδημοσίευση από την εβδομαδιαία εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ)