“Ψήνονται”….Μόνιμοι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα

134

ΣΥΣΣΩΜΗ η ΕΛΛΑΔΑ με ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ την ΗΛΕΙΑ για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

της ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

του Γιώργη ΤάΚη Δόξα

Το πρωτοσέλιδο στην Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» (Πανελλήνιας ημερήσιας κυκλοφορίας 55.000 φύλλα) είναι ένα ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ / ΠΡΟΚΛΗΣΗ για όλους(ες) τους ΕΛΛΗΝΕΣ και κυρίως για ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΕΙΟΥΣ.

Είναι ΜΗΝΥΜΑ για να «ξεσηκώσει» τις Εθνικές / Πολιτιστικές ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ μας για να τελειώσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ η απόλυτη ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ από τους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΞΕΝΟΥΣ «ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ» για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ / και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ με τη διαχρονική υπεξαίρεση της ΙΣΤΟΡΙΑΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

Για να ξυπνήσουν και να ξεσηκωθούν Πανελλήνια (και δη στην ΗΛΕΙΑ) πρέπει να εμπεδώσουμε τι πράττουν «ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ» για την Παγκόσμια οικονομική «τσεπούλα τους».

1. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι Χορηγίες κυμαίνονται από 3- 4.000.000.000 ευρώ (ο τζίρος είναι για την Διεθνή Ολυμπιακή που κατοικεί στο Παλάτι της Λωζάνης).

2. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι Χορηγίες είναι περίπου 5-15.000.000 ευρώ, εκτός των λοιπών «φιλικών δώρων».

3. Η διαδικασία οργάνωσης και συνεργασίας ανήκουν στο δόγμα: Εμείς οι «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» ό,τι αποφασίσουμε θα γίνει αυθωρί και παραχρήμα και όποιος(α) αντίθετη άποψη «κόβουμε το κεφάλι», και

4. Η συνολική στάση, συμπεριφορά στην ΕΛΛΑΔΑ και ιδιαίτερη στον θεσμικά ιδιοκτήτη της ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, επιεικώς είναι ντροπιαστική. Σε κάθε ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ συμπεριφέρονται ως ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. Με σταράτα λόγια: ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ, εδώ κάνουμε κουμάντο ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ και –ακόμη – και να μιλήσετε πρέπει να δώσει την άδεια του ο Μέγιστος Αθάνατος.

Και ερωτώ ο χαζός ή αφελής:

1. Θάπρεπε (ή όχι) ο (εκάστοτε) Δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας νάναιμόνιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΕ;

2 . Θάπρεπε (ή όχι) η μόνιμη Τελετή της Αφής της Φλόγας νάναι στην Αρχαία Ολυμπία;

3. Θάπρεπε (ή όχι) να εκχωρείται ποσοστό από τα Έσοδα και τις Χορηγίες από την ΔΟΕ στην Αρχαία Ολυμπία;

4. Θάπρεπε (ή όχι) οι Ολυμπιακοί Αγώνες να έχουν αφετηρία την ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΔΑ (πνευματική πατρίδα) και να καταλήγουν για την οργάνωσή τους στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ;

Αν όντως η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΟΕ είναι (με σύνθημα ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με στόχο την αύξηση του τζίρου) γιατί με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (Αγρότες / Φοιτητές κ.λπ.) να μην μεταφέρουμε οριστικά ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ και ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ;

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤάΚη ΔΟΞΑΣ

Φεβρουάριος 6, 2024