Όλη η ποδοσφαιρική δράση της Αργολίδας το Σαββατοκύριακο

189

Γ΄ Εθνική 3ος όμιλος :

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Ο Παναργειακός για την 18η αγωνιστική ταξιδεύει στην Ελευσίνα να αντιμετώπιση τον Πανελευσινιακό την Κυριακή 15:00 στο Δημ. στάδιο Ελευσίνας.

Η ομάδα του Άργους προέρχεται από ήττα σοκ την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Άργος του από τον  Παμβρουπρασιακό σε ένα παιχνίδι που είχε το πάνω χέρι αλλά χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Πρέπει να αναφέρουμε πως η ομάδα του Άργους ανανεώθηκε αγωνιστικά με 5  δυνατές μεταγραφές.

Πρώτα με τον έμπειρο Αιγιώτη ακραίο επιθετικό Βασίλη Χριστόπουλο από τον Πανιώνιο. Έπειτα ακολούθησαν ο 26χρονος αμυντικός  Κώστας Παναγιώτου καθώς και τον 23 επιθετικό Νίκο Κατσή.

Ακολούθησαν ο πολύπειρος επιθετικός Κώστας Ηλιόπουλος και ο 19χρονος  ταλαντούχος τερματοφύλακας Χρήστος Χριστόπουλος.

Η ομάδα του Άργους που έχει ανανεωθεί και θέλει την νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής απέναντι σε μια ομάδα που θέλει την νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα της Ελευσίνας βρίσκεται στην 10η  θέση ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και θέλει την νίκη για συνεχίσει να έχει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει χάσει σημαντικό έδαφος με 4 ήττες και μία ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι έκαναν και αυτοί από την μεριά τους 2 πολύ σημαντικές μεταγραφές. Πρόκειται για τον 30χρονο επιθετικό Ανδρέα Τσίπρα και Η δεύτερη μεταγραφή είναι 27χρονος αμυντικός Βασίλης Φλώρος που έμεινε ελεύθερος από τον Παναργειακό.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ Α.Ε

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο σύλλογός της Ερμιόνης φιλοξενεί την ΑΕ Μυκόνου στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου στις 11:00.

Η ΑΕ Ερμιονίδας έχει μπροστά της ακόμα έναν «τελικό» στην προσπάθειά της να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και πιο κοντά στις θέσεις παραμονής.

Στόχος της ομάδα μας είναι να μείνει για 3ο σερί ματς αήττητη και να φτάσει σε 2η συνεχόμενη νίκη, μετά το 4-1 στην έδρα μας απέναντι στην ΑΕ Μεσολογγίου.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε στους παίκτες να είναι προσηλωμένοι στο πλάνο που έχει καταρτιστεί, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε με υπομονή στο παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου, να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά οι παίκτες μας με πίστη στις δυνάμεις τους, πάθος στον αγωνιστικό χώρο και σεβασμό στους αντιπάλους, είναι σε θέση να συνεχίσουν με νέα επιτυχία μέσα στο 2024.

Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες έδωσαν ραντεβού με το προπονητικό τιμ νωρίς το πρωί της Κυριακής (14/01) και στη συνέχεια θα μεταβούν στο γήπεδο για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα των Κυκλάδων.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ομάδα της Ερμιόνης ανανεώθηκε αγωνιστικά με την προσθήκη 4 παιχτών αλλά και ψυχολογικά με την μεγάλη νίκη της προηγούμενής αγωνιστικής.

Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν είναι  ο Αναστάσιος Μαγκαφίνης ο οποίος αγωνιζόταν  στην Καβάλα.

Ακόμα ήρθε ο μεσοεπιθετικός  Αστέριος Οικονομίκος, που αγωνιζόταν στον Φωστήρα.

Ο  μέσος ο Νίκλαβς Σκρίντα από την Λετονία και τέλος επέστρεψε ο νεαρός μέσος Μεχμετάι Κλάιντι που αγωνιζόταν δανεικός στην ομάδα του Ηλίοκαστρου.

Η ΑΟ Μυκόνου βρίσκεται στην 11η θέση και θέλει την νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Έκανε και αυτή 2 μεταγραφές με τον με τον 28 μεσοεπιθετικό Αρμάντο Γκούφα και τον τερματοφύλακα Ηλία Διαμαντή.

Γ΄ Εθνική 3ος όμιλος :

Βαθμολογία:

Α1 κατηγορία Αργολίδας:

Βαθμολογία :

Α2 Κατηγορία Αργολίδας:

1ος όμιλος

Βαθμολογία Α2 1ου Ομίλου :

Α2 Αργολίδας 2ος όμιλος:

Βαθμολογία Α2 2ου Ομίλου :

Β κατηγορία Αργολίδας

Βαθμολογία Β κατηγορίας:

Β΄ Εθνική Γυναικείου Πρωταθλήματος

Βαθμολογία Β΄ Εθνικής Γυναικών