Παραδείγματα Ήθους και προσφοράς

104

Η Αγγελική Μαρλαγκούτσου και ο Χρήστος Λάμπρου και ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», αποτελούν παραδείγματα Ήθους και προσφοράς προς την Κοινωνία.

Ο καταξιωμένος Σύλλογος, η προσφορά του οποίου δεν περιορίζεται προς τα μέλη του και οι επίσης καταξιωμένοι αθλητές που θέτουν στη διάθεση του συλλόγου «Φλόγα», την διαφορετικότητά τους που έχει αναδειχτεί μέσα από πολυετή προσπάθεια και θυσίες της προσωπικής τους ζωής.

Η Αγγελική Μαρλαγκούτσου και ο Χρήστος Λάμπρου θα κολυμπήσουν στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Άργους επί  24 συνεχόμενες ώρες και μας καλούν να παρακολουθήσουμε την προσπάθειά τους ή τμήμα αυτής, συνεισφέροντας συγχρόνως υπέρ των σκοπών του Συλλόγου Γονιών Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»!

Η δράση αυτή θα γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, με ώρα έναρξης την 10.00.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους θα είναι ανοικτό όλο το 24ωρο την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, για όλους όσοι θέλουν να βρεθούν και να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή!
Η Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς, που συμπίπτει με την ημερομηνία διεξαγωγής του 24h Swim For Good, ας είναι η ημέρα που θα αγκαλιάσουμε αυτήν την προσπάθεια!

Η Αγγελική και ο Χρήστος πρέπει να μας έχουν όλες και όλους δίπλα τους. Όχι μόνο για να τους εμψυχώσουμε, στη δύσκολη αυτή προσπάθειά τους, όσο για να δώσουμε τη σημαντική παρουσία μας, προσφέροντας ο καθένας ό,τι χρηματικό ποσό μπορεί, για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες των παιδιών – ηρώων του συλλόγου «Φλόγα».