Θυμωμένοι Έλληνες…

31

Αγαπητοί μου (συν)ΕΛΛΗΝΕΣ

Αυτή η Χρονιά που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, νάναι ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ / Κοινωνικής και Πολιτιστικής Δράσης για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Μια αφετηρία ΝΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ με κεντρικό στόχο να αποτραπούν κινήσεις που τόσα χρόνια δεν έχουν «εκραγεί» από τον ελλοχεύοντα ΘΥΜΟ ΜΑΣ.

Ένας φλογισμένος ΘΥΜΟΣ που είναι διάχυτος σε κάθε Έλληνα(νίδα), σε κάθε ηλικία, σε κάθε Επάγγελμα και σε κάθε σπιθαμή Ελληνικής γης. Κι’ αυτός ο ΘΥΜΟΣ οφείλουν (για το δικό τους «καλό οι Άρχοντες») να το διαβάσουν προσεκτικά και υπεύθυνα για να διατηρηθούν οι Δημοκρατικές ισορροπίες και δη για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ:

Δεν ανέχομαι τριακόσιοι (300) «υπηρέτες της Πατρίδας» ποτέ μα ποτέ δεν κατέγραψαν κοινοβουλευτική δράση για την επίλυση (νομοθετικά) σοβαρά γεγονότα π.χ. Η λιμνοθάλασσα του Θεσσαλικού Κάμπου, Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, Η ψήφιση «φιλικών νομοσχεδίων» σε άσχετη Κοινοβουλευτική συνεδρίαση.

Δεν ανέχομαι ως απλός Πολίτης να μας «καρπαζώνει» ο Τουρκόσπορος Ερντογάν και η ΕΛΛΑΔΑ να συζητάει αδιακόπως και να υποκλίνεται στην Αφεντιά του ως ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεραπετρίτης.

Δεν ανέχομαι την «πολιτισμική» συμπεριφορά των αθρόων λαθρομεταναστών με την ανοχή της (κάθε) Ελληνικής Κυβέρνησης που τους εκχωρεί το «δικαίωμα» να ουρούν και να αφοδεύουν σε όποιο θέλουν μέρος.

Δεν ανέχομαι την πολύμορφη νομοθετική Δικαιοσύνη που «χαρίζει» την δυνατότητα σε κάθε εγκληματία, ληστή, απατεώνα να «απολαμβάνει» την ποινή της ισόβιας κάθειρξης(;) και οσονούπω να ξαναμπαίνει στο «παιχνίδι» ελεύθερος και ωραίος.

Δεν ανέχομαι μια αρμαθιά ιδεολόγων του αναρχισμού και της αθλητικής βίας, να καίνε, να καταστρέφουν και να διαλύουν τον ιστό της (κάθε) Ελληνικής πόλης.

Δεν ανέχομαι οι Τρανοί της Ευρώπης (ουσιαστικά οι γύφτοι της Ιστορίας) σε κάθε ουσιαστικό ΘΕΜΑ (Οικονομία – Μεταναστευτικό κ.λπ.) να μας εμπαίζουν και – στην ουσία – να μας αξιολογούν ως τον ΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Δεν ανέχομαι τους «ξεχωριστούς γείτονες» ΑΛΒΑΝΙΑ – ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που συνεχίζουν το παιχνίδι της κολοκυθιάς – πρόσφατο γεγονός η καταδίωξη του Φρ. Μπελέρη.

Δεν ανέχομαι η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ στην Ελλάδα να στερεί την ΙΣΤΟΡΙΑ (σε όλο το φάσμα) από τα παιδιά και να εκπαιδεύονται(;!) στα πάντα από τον αλγόριθμο του κινητού ή του τάμπλετ.

Δεν ανέχομαι να μην πιστεύουμε (ψυχή τε και σώματι) στην Παγκόσμια (διαχρονικά) δυναμική της ΕΛΛΑΔΑΣ, στους αρνητές δε η συμβουλή μου: Αλλάξτε Εθνότητα.

Δεν ανέχομαι τους (τις) «Καραγκιόζηδες» που προσπαθούν με το slogan «Ρε, ξέρεις ποιος(α) είμαι εγώ», να διαφοροποιήσουν το ισχυρό «σκελετό» της Ελληνικής Κοινωνίας.

Δεν ανέχομαι κι’ αυτή τη Χρονιά νάμαι ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ. Εκτιμώ ότι ήρθε η Χρονιά που οι ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΙΔΕΣ) θα δώσουν φωτεινές και δυναμικές λύσεις αρχής γενομένης από τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤάΚη ΔΟΞΑΣ

Αθήνα, Ιανουάριος 3, 2024

Παράκληση:

-Αν συμφωνείτε με τον ΘΥΜΟ μου κοινοποιείστε το Κείμενο όπου δει…

-Αν διαφωνείτε θα χαρώ να μου στείλετε μέσω e-mail ή να μου τηλεφωνήσετε…