Μεταγραφή «βόμβα» από τον Παναργειακό

114

 

Παναργειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Βασίλη Χριστόπουλου. Αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση των «Λύκων» για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η οποία επισήμως ξεκινάει την 1η Ιανουαρίου.

Ο Αιγιώτης ακραίος επιθετικός που πέρυσι… έβγαλε μάτια με τη φανέλα του Φωστήρα συναντήθηκε στο Άργος με τον πρόεδρο της ομάδας, Θανάση Τσιόδρα και υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη του συλλόγου και αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τόσο από τον 3ο όσο και από τον 4ο όμιλο, ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής πείσθηκε από το πλάνο του Παναργειακού και είναι έτοιμος να βοηθήσει τους πράσινους επιθετικά ώστε στο β’ γύρο να θα τους δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Θύελλα Αιγίου και εν συνέχεια αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, στους Παναιγιάλειο , Ιαλυσό, Αστέρα Βλαχιώτη και Άγιο Νικόλαο.

Φέτος αγωνιζόταν με την ομάδα του Πανιωνίου όπου και έμεινε ελεύθερος ,καθώς έλυσε το συμβόλαιο του κάτω από άκρα μυστικότητα ο Παναργειακός απέσπασε την υπογραφή του.

Να θυμίσουμε πως με την ομάδα του Πανιωνίου είχε 14 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Φωστήρα πετυχαίνοντας 15 γκολ σε 25 παιχνίδια κάνοντας μία εξαιρετική χρονιά .

 

Η ανακοίνωση του Παναργειακού:

«Ο Παναργειακός ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Βασίλη Χριστόπουλου. Αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναργειακού για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο που επισήμως ξεκινάει την 1/1/2024.

Ο Χριστόπουλος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Ιάλυσου, του Φωστήρα την περσινή χρονιά και του Πανιωνίου από την οποίο και έμεινε ελεύθερος. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.»