Handball Premier: Διομήδης Άργους- Bianco Monte Δράμα (Live Streaming αγώνα)

60

Να θυμίσουμε ότι ο Διομήδης Άργους αντιμετωπίζει την Bianco Monte Δράμα σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Νέας Κίου στις 17:00.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στην Αργολίδα με τον Διομήδη Άργους να υποδέχεται την ομάδα της Δράμας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες σε δύσκολα ομολογουμένως παιχνίδια απέναντι σε Δούκα, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και πλέον έχουν πέσει από την 4η στην 6η θέση (11 πόντοι). Αντίθετα η Δράμα που βρίσκεται σε φοβερή φόρμα μετράει 5 σερί νίκες και έχει αναρριχηθεί στην 4η θέση (14 πόντοι).

Απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, μια ακόμα δύσκολη αποστολή για τους Λύκους που είναι αποφασισμένοι να κλείσουν νικηφόρα το 2023 για το Πρωτάθλημα. Αυτό μας τόνισε ο Τερματοφύλακας του Διομήδη Φίλιππος Νικολίνταης:

«Μετά την ήττα στις λεπτομέρειες απέναντι στον ΠΑΟΚ, αναλύσαμε τα όποια λάθη μας και ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την Δράμα. Μια ομάδα με ταλέντο, που στα τελευταία παιχνίδια έχει ένα καλό σερί. Εμείς από την πλευρά μας αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα μπροστά στο κοινό μας, για τελευταία φορά φέτος, και παράλληλα να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη τους όλο αυτό τον καιρό.»

 

Ακόμα ο Αλέξης Τοζακίδης αθλητής Δράμας δήλωσε: Έρχεται ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Άργος απέναντι σε μια παραδοσιακά καλή ομάδα παρόλα αυτά εμείς δεν στεκόμαστε σε αυτό και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας εδραιώσει στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας κλείνοντας έτσι πετυχημένα τον πρώτο γύρο.

 

Δείτε το παιχνίδι Διομήδης Άργους- Bianco Monte Δράμα στο παρακάτω σύνδεσμο: