Το θαύμα των Χριστουγέννων. Κλωνοποιήθηκε Δημ.σύμβουλος

133

Έχει καταγγελθεί σε όλη τη διάρκεια της απερχόμενης Δημοτικής αρχής, το φαινόμενο των συνεχών «κατεπειγουσών» συγκλήσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Οι κατεπείγουσες συνεδριάσεις μετατράπηκαν από εξαιρέσεις σε κανόνα, κατά παράβαση των κανονισμών και κατά μιας «περίεργης» κώφωσης και τύφλωσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να επιτρέπει αυτές τις τακτικές.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία, συνεχίζετε με ρυθμούς ταχύτητας φωτός  ακόμα και τώρα, που η απερχόμενη Δημ.Αρχή οφείλει να παραδώσει τα ηνία (και όλα τα στοιχεία) στην πρόσφατα εκλεγμένη του κ.Στάθη Καννή.

Χθες όμως, 7 Δεκεμβρίου 2023, παρατηρήσαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ κάτι διαφορετικό.

Σε μια ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση, η οποία συνεδρίασε υπό τον Πρόεδρο και απερχόμενο Δήμαρχο, υπάρχει Δημοτικός Σύμβουλος που «κλωνοποιήθηκε» και αντικαθιστά ταυτόχρονα 2 εκ των απόντων.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

ΥΓ…Τα στοιχεία είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και αναρτούνται στο διαδίκτυο, από τα οποία τα αλίευσα

ΥΓ 2…Την ίδια ημέρα και σε ελάχιστες ώρες καλέστηκε-μαζεύτηκε-συνεδρίασε-αποφάσισε-καθαρογράφτηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο μια απόφαση!!!…

ΥΓ 3…Κανείς από τους παρόντες δεν είδαν ότι ήταν 5 στον αριθμό και όχι 6 ;;;…

ΥΓ 4…Η συγκεκριμένη απόφαση είναι ήσσονος σημασίας, απλά δείχνει τον τρόπο άσκησης της εξουσίας και της έλλειψης σοβαρότητας και ψυχραιμίας, μετά το πρόσφατο αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών.